, ,

Häng med på träningsresa till La Pared!

Häng med på träningsresa till La Pared powered by Plyitas! Den 15-22 september 2020 kör vi en veckas träning på Apollos egna anläggning där man förutom att delta på hotellets egna klasser såsom exempelvis yoga i soluppgången, spinning och gruppträning så kommer jag även finnas tillgänglig för löpcoachning samt HIIT-pass. Vi kommer hikea i fantastisk miljö och för de som vill finns det möjlighet att följa med på både korta och lite längre löppass. Perfekt för er som vill levla upp inför sommarens utmaningar.

Men som ni vet vid det här laget innehåller våra resor en skön mix vilket gör att man inte måste vara på en viss nivå när det kommer till träning. Alla nivåer är välkomna och man sätter sina förutsättningar själv. Vill du träna 2-3 pass om dagen och gå all in så finns det alla möjligheter för detta. Men vill man vakna lite senare, träna ett lätt pass i solen för att sedan ta igen sig med en bok i solstolen och avsluta dagen med surfing och fräsch middag med resten av gänget så gör man det.

Antingen åker man själv eller så ber man en kompis boka på tillsammans. Man bestämmer helt själv. Men av erfarenhet från våra tidigare resor så har man mycket att vinna på att våga utmana sig själv och boka själv. För det är det som är det fina med Friendcation. Man är aldrig ensam på resorna och framförallt inte efteråt.

LÄNK TILL BOKNINGEN

INFO OM RESAN

PRIS:
 9 998 sek hel Pension = Allt som vi sytt ihop för den här resan ingår i priset. Frukost, lunch och middag. PLUS: En suprise från Reebok. Träning och aktiviteter och såklart det lilla extra som vi alltid adderar till våra resor. Del i dubbelrum*. Flyg, transport, incheckat bagage, mat på flyget. Ledarledda klasser och aktiviteter. Ni kommer ha att göra, men ni kommer oxå ha tid att inte göra. Vi är ju borta en hel vecka! Sen är det där med surprises – det har vi alltid.

OBS SURF
Det enda som inte ingår, och som är valfritt, är surflektionen som man själv lägger på i efterhand om man vill. 3 dagar ca 1300 kr.

NOTE*
Att bo i solorum kostar inget extra vilket är riktigt najs! Annars är det del i dubbelrum. Vilket är ännu mer najs. Vi bor på La Pared!

DATUM & AVRESEORT
15-22 september 2020
Avresa Arlanda kl 08.45
Avresa Köpenhamn kl 08.15

PROGRAM & KLASSER
Jag och Louise som sagt väldigt mycket fram emot detta. Jag är just då även är klar med min PT-utbildning förutom min löpcoachutbildning som jag redan har och kommer praktisera mina kunskaper direkt på er. Se mig som er alldeles egna personliga tränare och löpcoach! Vi kommer hålla i klasser men det finns oxå massor av instruktörer och möjlighet till all möjlig typ av träning på plats. Träning behöver inte vara pumpa på gym, träning kan vara hike, surf och några vändor i poolen. Vi fyller på med endorfiner och d-vitamin – på olika sätt hela veckan lång.

För er som vill satsa lite mer på löpningen denna veckan så kommer jag leda ett par längre distanspass i samband med min egna träning. Kommer även lägga in löpstyrka i anslutning till löpningen.

Som vanligt vill vi inte avslöja hela programmet, men vid det här laget så borde ni veta att vi endast nöjer oss med det bästa och att ni minsann kommer få ta del av lite allt möjligt.

Vi hoppas ni vill hänga med!

34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *