Häng med på festival och känn på #theflowereffect

I samarbete med Interflora


Första dagen avklarad och jag ligger här i min säng och är alldeles pirrig. Gårdagen var spontan, rolig och fylld med glädje. Jag fick kramas med er modiga tjejer som kom fram och pratade, jag dansade med min bästa vän till M.I.A och jag fick träffa mina vänner på Interflora igen. Men låt mig ta det från början, för ni vill väl hänga med i dagen från start?

Vi anlände till Göteborg vid halv fyra och checkade snabbt in på hotellet där jag även bodde förra året när jag var nere med Interflora. Tjejerna hade preppat rummet med en välkomstpresent som innehöll mina 2 favoriter: bubbel och syltkakor. Varm i hjärtat sminkade jag till mig lite och kände mig för första gången på snart 3 veckor väldigt väldigt snygg. Mitt ansikte läker så oerhört bra och min nya foundation som jag har lovat att dela med mig av (finns här) var verkligen så fin över ärren. Trots tejp över näsan och stygn så såg det riktigt riktigt bra ut.

Vi tog spårvagnen ner till området, hämtade våra band och gick därefter direkt till Interfloras tält som enligt mig har den bästa placeringen på hela området. Ni som ska till Way Out West idag eller helt enkelt missade tältet igår så ligger det vid Churros-ståndet, precis snett nedanför MAX. Där sitter 10 stycken grymt duktiga florister och knyter kransar från “Fång”- sortimentet från morgon till kväll. Man kan välja mellan 4 olika stilar och färger och blommorna är miljöcertifierade för att matcha Way Out Wests stora fokus på hållbarhet och miljö. Den ultimata festival-accessoaren helt enkelt enligt mig. Blev stoppad flera gånger igår på området av folk som tyckte kransen var så snygg till min klänning och sånt är ju alltid roligt.

Dagen blev till kväll och vi hängde mest i VIP-området där det är lite lugnare med folk, bra stämning och väldigt goda drinkar. Mötte upp Sebbe & Co vilket var riktigt roligt och jag fick äntligen träffa Nima som jag har stalkat via Louise Instagram. Såg som sagt M.I.A men missade tyvärr Miriam Bryant då vi tyckte det var viktigare med Salted Caramel Milkshakes. Ändå fair prioritering. Det mysigaste med hela kvällen var dock när smög bort till Max och satte oss på trappan med varsin Halloumi-burgare, jag tror klockan var halv elva och Kendrick Lamar hade precis stigit på scen. Där satt vi sen, Louise och jag, och tittade ut över folkhavet som dansade till Lamars låtar samtidigt som vi åt en väldigt sen men efterlängtad middag. Därefter gick vi hem till hotellet och jag somnade innan klockan hade slagit tolv.

Och här ligger jag nu, klockan är snart åtta och jag har varit vaken sedan halv sju. Jag är lite trött från igår, min kropp ömmar och mitt huvudvärk från gårdagens alla intryck och höga ljud gör sig påmind. Men jag mår bra och är väldigt glad att få vara här med ett av mina favoritföretag och såklart Louise , min plus one som inte bara ser ut som hon föddes att ha kransar i håret utan även är kickass rolig att ha med sig på festival.

Om några timmar beger jag mig bort och plockar ut dagens krans, blir det en vit eller röd? Min outfit idag skiljer sig en del från gårdagens som bestod av Klänning från Numph, skor från Billi-Bi, magväska från Oui och jacka från River Island. 

Ni får kika in på min Instagram senare idag och kolla sen vilken det blir. Hoppas vi ses där, hej på er!

0

0 svar till “Häng med på festival och känn på #theflowereffect”

  1. Vilken härlig kväll! Måste bara säga ditt glow är helt fantastiskt, wow ?

    Vilken färg har du på foundationen?

    • Heej! Tack, känns skönt att vara tillbaka med glowet och leka runt med smink ♡ Jag har Golden beige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *