,

HAR DU ÅNGEST GÄLLANDE DIN KOST?

Jag funderade ett bra tag innan jag beslutade mig för att spela in denna videon. Det är ett skört ämne, ett ämne som jag vet triggar många och som jag vet lätt kan misstolkas. Jag har inga problem med att prata om kost med mina klienter, jag är utbildad i ämnet och är trygg i vad jag förmedlar och i hur jag hjälper mina klienter. Men att prata “generellt” på det här sättet kräver en extra tanke då jag inte vill trigga eller hetsa på något sätt. Samtidigt som jag, precis som jag säger i videon, vill att vi ska kunna prata om detta ämnet på ett mer avslappnat sätt. Det är så, jag tror, att vi kommer framåt och minskar stigmat. Du får helt enkelt se videon och förstå själv vad jag menar. Men jag tror att jag fick fram det jag menade vilket i det här fallet lämpade sig bättre i en video än i skrift.

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *