Hej igen Stockholm

02.20 gick planet hem och vi landade strax innan 09.00 imorse. Sömnbonanza med andra ord. Jaja, fick iallafall in 3h mellan Tunis och Frankfurt.

Nog om det. Jag tror att om man ältar och gnäller hur trött man är hela tiden så kommer man automatiskt bli det, eller mer än man redan är. Hänger ni med? Som med stress. Jag kommer på mig själv att faktiskt bli mer stressad om jag säger att jag är det. Eller om jag pratar om hur mycket jag har i livet just då. Samtidigt som det kan vara bra att “förvarna” sin omgivning att hey, crappy vän ett par dagar nu pga av hektiskt liv. Jag vet. Moment 22. Anyway, det var inte det jag skulle dela med mig av. Nix. Träning! Vad körde jag idag?

Gick in med ett starkt mindset och lämnade med en oerhörd bra känsla i kroppen. Avslutade passet med att ta promenaden ute och gå söder runt med C.

 

Ett gammalt hederligt “byggpass” från när jag styrketränade som mest. Rodden i början är uppvärmning, så anpassa tempot efter din dagsform.

Det var det, hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *