Hej Umeå!

Sitter och äter en sen frukost efter ett snabbpass på gymmet, jobbar undan och går samtidigt igenom föreläsningen i tankarna. Jag hatar känslan innan en föreläsning. Ska skriva lite mer om det i ett senare inlägg. Nog om det. Positiva tankar nu. Okej. Åt en gedigen middag med Johannes igår på Köksbaren. Kolla på den där råbiffen gjord på älg. HUR bra? Har känt Johannes i 6 år och även om vi inte har setts på väldigt länge så har vi god kontakt när vi väl ses och kan prata om allt utan att det känns krystat. Det är fint.

Innan det så var jag och tränade med Maria på IKSU. Vilket JÄDRA ställe. Herregud, jag hade kunnat flytta till Umeå enbart för den anläggningen. Vilken dröm att få träna där varje dag. Jag fick lite samma känsla där som på Bosön. Ni vet när väggarna andas idrott, prestation och passion. När korridorerna man går ger en självförtroende och luften man andas nästan känns som om den vore preparerad med något extra.

Vi fick till ett bra benpass och jag tror Maria kommer ha en rejäl träningsvärk idag. Eller ja, det vet jag redan då hon smsade mig imorse och kved i text. Ha!

Vill ni förresten veta något väldigt roligt? Jag lärde känna Maria via Friendcation och har nu en vän i Umeå, och hon likaså i Stockholm. Hur fint är inte det?

Okej, måste fortsätta preppa här nu. Blir hämtad om en halvtimme. Hörs senare, berättar mer om föreläsningen då, hej!

50

2 svar till “Hej Umeå!”

  1. Flyttade från Umeå för 6 år sen. Saknar IKSU fortfarande….. Trodde naivt att skulle liknande anläggningar fanns “lite överallt” but no….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *