Hej vinterland!

Jacka Newhouse – Boots (klick!) – Jeans (klick) – Stickad kofta (klick!) – Mössa (klick)

Tittar in och säger hej! Sitter här på Östersunds flygplats och äter en varm soppa medan jag och min kollega spänt väntar in information gällande vår flight hem till Stockholm. Flighten före blev försenad med 3 h och jag orkar verkligen inte en sådan försening på vår avgång.

Annars har dagen varit strålande. Isande kallt, massor av snö och en riktigt bra mötesdag där vi har besökt våra bärgningsstationer runt om Ö-sund. Ibland slår det mig när jag sitter på dessa möten i en verkstad eller hemma hos vissa bärgare att jag faktiskt gör detta och har lärt mig en helt ny bransch på mindre än 3 år. En helt ny bransch som jag aldrig har varit i kontakt med innan och liksom inte är något som jag trodde jag någonsin skulle hamna i kontakt med. Jag menar, jag sitter tex och diskuterar bärgning, bilmodeller och traktorer i sjöar. Jag har kört runt i Sverige och besökt olika stationer på platser jag aldrig hade varit i kontakt med annars och hanterat ärenden jag nog aldrig gjort annars. Det är rätt häftigt när man tänker på det.

Invigde även mina nya vinterboots som klarade kylan och åt en riktigt god lunch inne i stan. Och fikat. Det har vi gjort. I mängder. För det är stående när man är iväg på sådana här resor. Inget möte utan kaffe och kaka. Ni förstår ju att en del av mig kommer sakna detta va? 😉

Ska återgå till att äta min soppa, vi hörs!

0

0 svar till “Hej vinterland!”

  1. Min hemstad <3, ser mycket fram emot att fara upp om några dagar och åka längdskidor så mycket jag bara hinner 🙂

  2. Jag fattar precis vad du menar! Efter jul firar jag 10 år (!!!) i bussbranschen. Vem faan trodde att jag skulle hamna där (halkade in på det berömda bananskalet) liksom. Nu är jag HR-chef igen (började som det 2009) sedan snart 3 år men har jobbat med trafik och drift också under några år däremellan och verkligen lärt mig massor om fordon, drivmedel mm.

    • Hej Sara!

      Coolt, jag gillar otippade yrken. 🙂

      Extra roligt när man exempelvis glider in på vissa ämnen på en fest med folk man ej känner och kan briljera inom ett visst område. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *