,

HELGEN I BILDER

I fredags checkade jag ut vid 15:00, gick och hämtade paket, städade undan och tog sedan en promenad tillsammans med L bort till Råsunda för middag. Louise, Alexander och Raffi bjöd in till spaghetti och köttfärsås, vi tog med oss vin. Helt klart en deal som passade oss. Framåt 22:00 rullade vi hemåt, såg ett avsnitt av Snabba Cash och somnade sedan innan klockan hade slagit midnatt.

Lördagen började med kaffe och nyheter i sängen, vi låg där i ca 2 timmar innan vi slutligen tog oss upp och ut. Jag drog av 4 x 8 minuters tröskel på gymmet med L körde överkropp (han har löpvila i en månad).

Därefter började vår dejtdag. Pirret jag kände när vi hoppade in i taxin runt lunch var obeskrivlig. Nu skulle vi på dejt, som man och hustru. Hur fint? En kort taxifärd senare stod vi utanför det klasiska tidningshuset och numera även Pontus Frithiof La Tour. Vi välkomnades direkt när vi steg in, fick åka hissen upp 23 våningar och möttes därefter av en storslagen utsikt över bland annat Kungsholmen, Södermälarstrand och Stadshuset. Här började en tvåtimmar lång afternoon-tea med toppservice och vintagechampagne.

Länk till ny favoritkjol i läder.

Men snälla, det var så trevligt och bra. Jag blev överraskad över hur bra jag tyckte om teerna som serverades till de 6 olika rätterna. En kul idé att gå ifrån den traditionella afternoon-tea serveringen.

Framåt tretiden tackade vi för oss och åkte in till city för lite shopping. Hej hej hallå, helt plötsligt möter vi Isabel och Alexander utanför Riche. Vart ska ni? Ta ett glas, ni med? Perfekt. Låt oss. Ett glas senare fortsatte vi vårt strosande genom butiker och hamnade slutligen på en av våra favorit vinbarer Tyge & Sessil för ett glas rött. Efter en stund kom Felicia och anslöt innan vi slutligen vandrade bort till Meno Male för middag. Kvällen avslutade på samma vis som föregående kväll.


Så blev det söndag och jag vaknade tidigt med en arm runt min midja och små lätta andetag mot nacken. Jag lösgjorde mig sakta för att inte väcka L och låg en stund med telefonen innan jag märkte att han började vakna bredvid mig. Jag tycker dessa stunder är så mysiga, att ha honom nära mig men ändå få ha min stund innan resten av världen vaknar. Vi drack vårt kaffe, åt två rostmackor och gick sedan till gymmet där Alexander mötte upp oss för ett träningspass. Sen gick vi hem, åt kycklingklubbor med äggröra och såg en serie innan Elin ringde och meddelade att hon var utanför med bilen. Vi åkte bort till Ursvik med Loke, gick en långpromenad och åkte sedan hem till oss igen för fika.

Resten av kvällen spenderades i soffan, L såg på hockey medan han lagade Lasagne åt oss och jag filade på min föreläsning med ett glas vin vid min sida. Och sen var den helgen över, tack för det.

23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *