Hemmakär, löpning och fången på toaletten.

Jag har väl nämnt tidigare att jag numera försöker att låta bli att planera in jobb på måndagar innan 12:00. Det är en lyx jag har unnat mig sedan jag blev egen företagare och jag sitter hellre och jobbar de timmar jag tar ledigt ifrån på morgonen under exempelvis söndagen eller måndag kväll. Det är det fina (men även det som stressar mest) med att vara egen, man kan jobba precis när som helst, mycket som helst.

Min måndag började dock med en timmes jobb vid nio då jag och Ida som hjälper mig med mina bilder fotade content. Därefter promenerade jag hem igen, såg ett avsnitt av Nashville och svidade om för långpass. 21 km senare var jag tillbaka hemma, värmde min köttfärsås med pasta och jobbade ett par timmar innan jag åkte in till och åt middag med Erica och Elin på Ilse.

Det hände en rätt kul grej under middagen. Jag gick på toaletten, stängde igen dörren och när jag skulle ut igen så märkte jag att dörren inte reagerade. Och handtaget som skulle suttit i dörren stod jag nu med i handen. Fan. Jag knackade lite försiktigt på dörren och försökte lirka in handtaget. Inget resultat. Skrev till Elin och Erica att de skulle säga till servitören att jag satt fast på toaletten. Inget svar. Ringde restaurangen inifrån toaletten. Upptaget. Började skratta, spelade in en story och satt sedan snällt och väntade på att någon skulle sakna mig.

Det gjorde man.

Kom ut, drack upp mitt kaffe och spatserade sedan hem med ett roligt minne i bagaget. P.s Ni måste testa raviolin på Ilse. Den var 10 av 10!

Hur som helst – en riktigt bra måndag. De börjar trappas ner med jobb nu och jag är mer än redo för en lugn november. Hej!

36

2 svar till “Hemmakär, löpning och fången på toaletten.”

  1. Skönt att kunna styra sina tider lite granna.
    Kontorsjobb är bra men ganska inrutat och på helgerna ska man ha tid med familjen. Det är då man önskar att man var en sån som skuttade upp kl 08.00 för att springa. Innan övriga är vakna.
    Jag är inte sån.
    Ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *