,

Hemmakontor och pressdagar.


Pausar jobb en stund för att skriva detta och fylla på kaffe. Dagen har gått i ett och kommer fortsätta ett tag till. Vaknade vid 05:45 och satte mig på cykeln. Värmde upp 20 minuter där jag successivt ökade tills jag låg i hög zon 3, de sista 2-3 minuterna märkte jag hur jag zoonade ut totalt och gick in i mig själv. Jag visste vad som väntade och det skulle inte bli vackert. 10 x 70 sekunder full out i zon 5 med hög kadens – vet ni hur horribelt det är? De första 5 går fint, pulsen ligger högt men under kontroll och man börjar härligt svettas. Sen blir det bara ren och skär misär. Att rulla ner 10-15 minuter i zon 2 efteråt kan liknas med en vecka i Tulum. Avslutade dock med att springa 2 km då jag ville känna lite på formen. Ej enligt schema MEN nu gjorde jag det för att lugna tävlingsnerverna lite.

In snabbt i duschen samtidigt som gröten kokade, fram med datorn och därefter var rond två igång. Många frågar mig hur jag orkar träna så tidigt och jag förstår frågan helt. Ska jag vara ärlig så är det inte alltid skitkul, många gånger kan känslan inför en morgonträning liknas med ett par miserabla 70 sekunder intervaller men det är värt det. Att frigöra tid och ha dagen öppen för annat utan att behöva planera in träningen är guld värt för mig. Ofta, som idag då jag exempelvis jobbar hemifrån, så är jag redo att slå upp datorn och jobba redan sju. Detta ger mig lite av ett försprång och kan som idag, använda den extra timmen åt att dra en långlunch. Nu satt jag dock inte och åt i 2 timmar utan avverkade 3 st presskontor då det är pressvecka och jag hade optimistiskt nog tryckt in allt på en och samma gång. Tur att de ligger så nära varandra. Pjuh!

Började med att besöka RMPR där jag fick syn på ett par riktigt trevliga boots samt drömkavajen från Levete Room. Stötte på Karin på vägen dit och även Tove, en tjej som ska komma på min och Louise middag med Syster P nästa vecka via Friendcation. SÅ jäkla roligt att gå från digitalt till IRL.

Efter en stund var det dags att springa ner för gatan till mina favorittjejer på Mildh PR. Jag fick en skön handmassage medan jag lyssnade på Johan Hellström som berättade om nylansering av deras nya hudvårdsserie Björn Axén Organic Body som jag ser framemot att testa. Därefter stod jag och suktade en stund efter VERSO produkterna som jag har kommit att älska. Håller på att beta av en efter en och hittills har jag inget ont att säga om dem. Deras masker är magi!


Fortsatte ner över gatan till Hillenberg där Mildh bjöd på lunch och smet sedan snabbt upp tillbaka till presskontoret där jag lite örhängen som jag blev betuttad i, dock minns jag inte var de var ifrån då telefonen ringde och jag var tvungen att hasta iväg igen. Sandra, vi tar detta på vår lunch känner jag.

Fortsatte sedan mitt ultrapressmaraton vidare upp till Spalt PR..

….där jag blev kär i ett par boots från Flattered.

Hittade en cool jacka från ett nystartade Stolen (jag tror det hette något mer men nu är jag ju ingen rutinerad fashonblogger som lägger allt sådant på minnet).

Blev även lite smått förälskad i väska nr 2 från Decadent. Vad är det med mig och grönt just nu?


15 minuter och ett stort glas vatten senare galopperade jag iväg ner till tunnelbanan och 3 stopp senare var jag hemma vid datorn igen. Bom!

Nu ska jag återgå till jobbet en stund till innan jag vid sex drar på mig kläderna igen (jag byter alltid om när jag kommer hem) för att dra på middag på EKPR.

Vi hörs!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *