Höga berg och rödvinsfnatt.

Igår åt jag middag hemma hos mig med Anna som jag lärde känna i våras och som jag höll ihop med under trailresan ner till Chamonix där vi sprang runt Mont Blanc. Mer om det här kan ni läsa här.

Vi utvecklade ganska så snabbt en stark och nära relation då vi tillsammans utmanade oss och led vissa stunder där vi tog oss fram längs bergskammar, dalar och branta slingriga stigar genom Frankrike, Italien och Schweiz. Anna är dessutom också från Polen och väldigt lik mig i både temperament och sätt. Hon brukar skämta om att hon är min polska storasyster vilket är ganska exakt hur vår relation är. Det är speciellt med sådana människor, som bara har funnits i ens liv en kort tid, men redan betyder något.

Kom fram till ganska fort när vi bokade in vår dejt att det skulle drickas rödpang och ätas salmalax med soja, wasabi och edamamebönor. Min absoluta favoriträtt när det kommer till hemma-middag. Dock så låg laxen bredvid ostdisken och då båda är riktiga suckers för stinkande ostar så haffade vi några bitar också. Konstig kombo kan man tycka, men är inte det en av de bästa sakerna med att vara vuxen? Att kunna äta precis vad man vill, hur man vill? Jag menar, varannan tugga salmalax och varannan tugga grönmögelost med fikonmarmelad – inte illa, illa alls om jag får säga mitt.

Sådana kvällar betyder så mycket för mig och jag somnar alltid med en upprymd känsla. Speciellt när kvällen snabbt övergick från det sedvanliga tjejsnacket till att drömskt börja planera lite tävlingar nästa år. Vi får se vad vi hittar på, tävlingar som maraton och Utö Swimrun kom på tal och sen blev det kaotiskt. Nördigt kaotiskt. Det googlades datum, checkades av helger och planerades. Nördalert. Det är så roligt att ha en co-partner som man kan träna ihop med och dela sina tankar med. För det är ju så, det är ju resan dit, all träning och tid som betyder mest för mig och det blir mer speciellt när man delar det med likasinnade.

Idag är det fullt ös på jobbet och i eftermiddag ska jag på seminarium samt köra veckans sista benpass. Fasar redan för passet då jag som vanligt fick lite hybris och satte ihop ett riktigt mördarpass. Och när passet finns på print så går det inte att fuska.

Ha en fin kväll, hej!

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *