,

Home


 Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom

Jacka Alix The Label (finns här), rutiga höga byxor Lindex (finns här) och kängor Only (finns här).

Så var julafton över för denna gången. Känns skönt. Får man lov att skriva så? Jag har noll julkänsla och vill mest att dagarna ska gå fort så jag kan vakna upp den 1:a januari, dra en löprunda och därefter ta mina väskor, låsa dörren och bege mig upp till Åre. Rivstarta året rejält med jobb, Friendcation och ännu mer skidåkning. Det känns verkligen som att jag fick min juldos uppe i Sälen. Nu tycker jag att hysterin kan vara klar så man kan återgå till lite mer normala dagar. Eller åtminstone att kunna vistas i en butik utan att bli omkulldkörd av diverse kundvagnar som körs av hysteriska småbarnsföräldrar.

Jag inser att jag lite låter som Grinchens sura kusin, vilket kanske stämmer. Men julen har aldrig varit min grej. Nästa år blir det en resa. Kanske drar tidigare till Nya Zeeland då jag ska på bröllop där i början av Januari. Får se. Nu när jag är skidfrälst så finns det alternativet med.

Men hur som haver så var det en mysig kväll igår hos min syster, hon stod för julafton detta året och hade gjort ett pangjobb med god mat och upplägg. Och det var mysigt att få träffa mina syskonbarn igen.

Fortsätter samma lugna tempo även idag med att hänga i soffan och se julfilmer, gå en promenad i skogen samt träning. Kom nästan precis hem från gymmet där jag spenderade 1.5 timme. Satte ihop ett roligt pass (kolla min senaste bild på IG) och avslutade med maxintervaller på bandet. Benen var fräscha trots gårdagens något påfrestande mil. Bådar gott!

Nu lussebullar och film, vi hörs hej!

53

3 svar till “Home”

  1. Jag och min familj kör jul 2 timmar varje år. Äter lite julmat (ingen favo, men helt ok 1 ggn om året) och ger varandra ett par klappar var. Sen är det bra. Njuter sen bara av lediga dagar med skidor, läsa, äta goda grejer. Kan komma på mig själv med att tänka, har julafton varit? Just, var ju igår. Julen är inte min högtid, har inget emot den men jag har liksom inget att hämta där. Och iår är nog första året som jag känner att det är helt ok. Tänker inte fly nånstans, inte låtsas. Definitivt inte stressa och jaga nån julkänsla. Jag väljer själv, skönt det.
    God fortsättning!!

      • Japp, rekommenderas..! För om man tänker efter, ta påsken. Ingen går ju då runt och säger att man “inte har nån påsk-stämning”, med en efterföljande panik/suck. Så varför detta kring jul? Låt dom som vill köra jul släppa lös. Låt oss som inte bryr oss köra på vårt.
        God fortsättning och tack för fin blogg ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *