Höstkonfa på Clarion Amaranten

Igår checkade jag och Louise in i sviten på Clarion Hotel Amaranten för vår årliga höstkonfa. Vi har en på våren och en på hösten – och vi försöker åka iväg någonstans. Vare sig det är att checka in på ett hotell i vår stad och köra en mini-staycation eller att resa bort på en weekend som vi tidigare har gjort.

Clarion har varit en trogen samarbetspartner till Friendcation och vi har kört våra staycation-helgen på bland annat Malmö Live och Clarion Post. Jag själv har suttit väldigt mycket på Amaranten och jobbat, och har det som min hub. Därför var det väldigt enkelt att välja det som årets location för vår höstkonfa. Att dessutom Kitchen & Table serverar väldigt god mat och jag har en god relation till både Hanna och Kristina som jobbar där underlättar en del – det känns som hemma.

Efter lite jobb nere i baren och en tidig middag smet vi upp till rummet redan vid sju för att njuta av lyxen av en stor fluffig säng, ansiktsmasker och serier i sängen. Och såklart – en hög med godis.

Jag kan tyvärr inte avslöja allt för mycket vad som bestämdes igår, men det som jag kan dela med mig av är att vi har 3 resor på gång under vinter/vår 2020 och den första “2020 Winter Retreat” släpps inom 2 veckor. DET kommer bli en riktig pangresa. Alla 3 resor är med fokus på Sverige och äventyr. Friendcation växer, vi växer och vi är jäkligt glada över de företag som är med på tåget. Som förstår vad vi gör och respekterar att vi växer långsamt och organiskt. Det är häftigt vad en frukost/löp-grupp har vuxit till att bli. Tack till er som är en del av det.

Tack för en grym staycation, den behövdes och servicen var, som alltid, väldigt väldigt bra.

50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *