Hur man firar sin 30 års dag i paradiset.

Så har vi kommit till inlägget där jag tänkte dela med mig utav min trettio-års dag. En kravlös, lycklig dag som bestod av drinkar från morgon till kväll, strandhäng, meszcal-mellanlandning på vår balkong och dimmig middag som resulterade snarkningar i taxin på vägen hem. Men låt mig ta det från början.

Dagen började med att vi fick kaffe på sängen vilket vi tog med oss ut på balkongen lagom till soluppgången. Jag minns det så himla starkt, och kommer förmodligen göra det resten av mitt liv, hur harmonisk och lycklig jag var. Det fanns absolut ingenting i den stunden som kunde rubba min sinnesnärvaro. Livet var där och jag befann mig mitt i det – precis hur jag ville.

Runt nio gick vi ner och åt frukost. Alla från personalen kom fram och kramade mig vilket var så fint, charmen med små hotell – servicen är genuin och personlig. Servitören skämtade med mig att jag skulle beställa in en mimosa varpå jag utbrast ”vilken bra idé, det vill jag ha!”. Han kollade lite chockat på mig och frågade om jag var säker, klockan var ju knappt nio..? Oj oj oj, om han bara visste vem han pratade med tänkte jag och viftade till mig ett glas. Beställde därefter in en avocadotoast (den fick 3 av 5 swicatoasts),  french toast, granola och en kaffe. Lagom till att jag lutade mig tillbaka, precis perfekt mätt, så kommer personalen ut igen, sjungandes med en tårta framför sig. Var hälsad du ljuvliga matkoma.

Sen var det dags att möta upp Louise och Alexander på La Zebra för en favorit i repris nämligen: pitchers! Framåt tolv satt vi där igen, med rasslande armband, hatt och färglada tunikor. ”Can we haaaaaave some…!” Inga konstigheter, drinkarna kom in, solen sken och ordningen var återställd.

Ett tu tre så langade Louise upp en liten ask vilket visade sig vara ett urfint smycke från SysterP från henne och Alexander. Kramkalas och skål – festen fortsatte.

Så blev klockan plötsligt två och det var dags att röra sig vidare till nästa stopp, ett väl genomtänkt sådant, för att äta lunch och ta del av deras fin fina erbjudande. Viiiilket sammanträffande!

Därefter följde ett par väldigt trevliga timmar som innehöll omänskligt mycket margaritas och en väldigt god lunch. Dagen till ära bröt vi taco-traditionen och brassade på med thai istället, vilket kan rekommenderas. Be om extra spicy, lika bra för att balansera upp drinkarna.

Ingen riktig fest utan mellanfest – det är sen gammalt! Vi tog oss tillbaka till vårt hotell där hotellet hade pimpat hela rummet samt balkongen med champagne, ballonger och mezcal. Här var stämningen riktigt riktigt på topp. En eloge till mig att jag…

..lyckades få på mig lite mascara utan att peta ut ögat.

In i en taxi och vidare mot Kitchen and Table där vi hade bokat bord. Tonfisken vad världsklass och även efterätten. Synd att det är ytterst dinmigt från den delen av middagen. Däckade i taxin på väg hem innan klockan hade slagit 23.00.

Pangdag för ett pangår. Tack Calle, Louise och Alex. Ni är fantastiska. ♡

0

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *