I min necessär på Gotland

Rengöring: Denna tvålaktiga krämen (klick!) har hängt med ett tag nu och ligger alltid med i necessären. Det är som beskrivet en multi-aktiv rengöring som rengör ordentligt (tänk lödder!) och ger huden lyster. Vilket den gör. Den tvättar bort allt, men fyll på med fukt efteråt då mitt ansikte blir väldigt stramt efteråt.

Micellärt vatten: Jag använde Bioderma mycket förut men kom av mig lite när jag hittade andra nyare märken, men nu har deras (klick!) micellära vatten fått följa med till Gotland. Det är skonsamt mot huden och tvättar ändå rent. Jag behöver något under dagen då jag tvättar ansiktet en del och inte vill använda tung rengöring flera gånger om dagen.

Serum: Beauty Booster från BYBI. Namnet säger väl allt? Denna (klick!) kallpressade jordgubbsolja använder jag efter rengöring och toner precis innan jag tar på min foundation. Jag får ett sjysst glow och upplever att hudens lyster i samband med mitt smink får ett extra skjuts. Men det blir inte flottigt som vissa andra oljor lätt blir på min hud.

Balm: Jag fick med mig denna krämen (klick!) från BYBI för några veckor sedan och har börjat använda den precis som den marknadsförs som: En all in one kräm. Jag har den på läpparna, nagelbanden, torra armbågar, som nattkräm och efter mitt serum. Den är fet och ger en oerhört fin lyster. Jag älskar allt i ett krämer och tycker det är perfekt att ha med i exempelvis träningsväskan eller när man är på resande fot och inte kan packa med allt man använder hemma. En ny favorit!

Mist: Nej men tjena! Ännu en produkt från Pixi som jag gillar. Denna (klick!) återfuktande mist med hyaluronsyra fuktbombar rejält och funkar både innan serumet som att ha i handväskan. Jag sprejade på den flera gånger under båtresan över och huden kändes väldigt fräsch och mjuk efteråt. Heja Pixi!

Mask: Har fått hem lite produkter från Oh K! som är ett koreanskt hudvårdsmärke. Kör just nu deras Acid mask (klick!) som innehåller Hyaluronsyra och Vitamin B3. Även där en rejäl fuktboost. Jag kör alltid mask efter långpass då huden utsätts för väder och vind. Speciellt nu när solen dessutom börjar bli starkare och även om jag alltid är noga med spf50 så är det inte ett skydd för uttorkning. Jag är positivt överraskad av maskerna, de kyler ner, lämnar huden med ett återfuktat glow som håller sig kvar flera timmar efteråt.

Summan av kardemumman: Den röda tråden är fukt. Det finns en anledning till att min hy och mina ärr ser så bra ut idag. Det är ordentlig rengöring, fukt och en jädra massa kärlek.

15

3 kommentarer

  1. Hej!! Letar frenetiskt efter glasströjor och leobyxor, kan du inte tipsa om märken som säljer coola cykelkläder?! Du inspirerar mig varje gång jag kikar in här till att börja med triathlon! Kram

  2. Vad använder du för bodylotion? Mina ben är som fnöske efter allt duschande och klor.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *