IG HACKAD

Då var det dags igen. IG har antingen kastat ut mig eller så är jag hackad. Minns ni för ca 1 år sedan? Då blev jag hackad och i somras så blev jag avstängd på grund av att jag hade skrivit “nassarna” i en story. Det är det jag kallar mina bröst. Men det rök jag för.

Igår spärrades jag igen och nu är det väldigt oklart varför. Det sista jag la upp var gällande min träning. Samt en reel där jag går runt i en klänning. Så jag hoppas att det enbart är en bugg eller att IG har gjort ett misstag. Men har inte kommit åt mitt konto på snart 24h så ångesten kryper sakta uppåt ryggraden.

För dig som läser detta och tänker “men snälla, ångest över Instagram..?” Håll den tanken och rannsaka dig själv en gång. Instagram är en del av mitt företag och en stor del av min marknadsföring av mina tjänster men även Friendcation. Jag bedriver seriös verksamhet och har gjort under snart 7 år. Så att man är orolig och har ångest gällande vad som ska hända med ett konto man har förvaltat och byggt upp i flera år är skäligt. Mer än skäligt.

Men som jag har sagt upprepande gånger under året så är jag oerhört glad över att jag har min hemsida och att jag äger den till 100 procent. Ni är väldigt många här inne dagligen och det får bli huvudkanalen framöver om det ej löser sig. Samt i värsta fall får jag kanske överväga Tiktok även om det tar emot. Som fan.

Helvete vad irriterande det är att FB (meta) tog över ägandet på IG. Det är värdelöst.

Så om det är någon som sitter på en väldigt bra ingenjörskontakt på antingen meta eller IG och vill hjälpa mig, säg till. Om inte, ha en trevlig fredag.

update lördag: jag är hackad. Kanon!

81

5 svar till “IG HACKAD”

  1. Guud vad jag har undrat ”varför syns inte Joanna på IG och vart är hennes stories…?”
    Tack, nu fick jag svar på den frågan men f*n vilken trust situation! Hoppas det löser sig och att du hittar en skarp ingenjör ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *