IM BACK! ♡

Nu gasar vi Syd! Dags att börja vinna tävlingar.

Glad över att vara tillbaka och på frågan om jag tror att någon såg det som en fördel att jag hade sovit borta en natt och “ätit” upp mig så vill jag vara ärlig med att säga att jag åt grönsaksbuljong och två-tre tuggor av en liten ostmacka förutom det dropp jag fick. Tyvärr så kunde jag inte behålla det utan höll på att bajsa på mig i bilen påväg till campet där jag tillbringade natten i ett strippat rum med endast en säng. El, toalettpapper och all form av nödvändigheter vi som vi ej hade på ön hade tagits bort. Spenderade resten av kvällen på toaletten för att magen krampade av det jag hade fått i mig. Så jag vet inte om de 300-400kcal var så mycket till fördel. Men nej, jag tror inte det. Mitt lag är bra och vettiga människor som var genuint glada över att ha mig tillbaka.

Jag minns att jag frågade gång på gång om jag skulle åka ut om jag åt av buljongen för att det var “fusk” och det var även därför jag beslutade att stå över överraskningen i dagens tävling. För jag ville inte att någon skulle tycka att var orättvist och jag visste även hur jäkla mycket de andra I laget behövde energin. Jag mådde bra när jag kom tillbaka. Men ja, nu när jag ser det i efterhand så vet jag att det inte är så smart att ge bort ett eventuellt matpris. Men äh, jag var så jävla nöjd över att vara tillbaka på ön som vinsterna alltid glömde.

Det är kul att vara tillbaka i bästa laget igen. Tjoho!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *