IM BACK!

Nej men HERREGUD vad skönt! Jag är tillbaka efter 2 veckors ofrivillig paus då mitt konto frös utan anledning i samband med en uppdatering. Tack vare ett gäng fantastiska människor har jag fått ett ärende upprättat och nu är kontot tillbaka. Jan, Chris, Ben – jag kommer inte glömma detta och ser fram emot att hjälpa er i framtiden på något sätt. 

En hel del av er förstod ganska så omgående att det var något fel och har hängt med mig här på bloggen, vilket har och är jäkligt roligt och det fortsätter som vanligt. Men för er andra (går igenom alla era dm:s just nu) tack för fina meddelanden och er uppriktig oro över om något allvarligt har hänt. Det är såklart aldrig roligt att oroa någon i onödan, men jag blir rörd över er som har hört av er. 

För er som har läst bloggen så vet ni baksidan med denna “paus”. Samarbeten har fått pausats och algoritmen har i princip glömt bort mig nu. Så uppskattar all form av engagemang de kommande dagarna. Nu måste jag bara få mitt konto verifierat. Det borde ha gjorts för länge sedan men fråga mig inte varför det inte har gått igenom.

Fyfan vad skönt, jag slipper Tiktok ett litet tag till. (:

 Okey, lets go!

70

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *