INSPELNING INFÖR FÖRHANDSBOKNING AV MIN BOK PÅ MÅNDAG

Grön klänning med puffarm

På måndag släpps boken. Eller ja, inte släpps fysiskt då den går iväg till tryck nästa vecka. Men förhandsbokningen för signerade upplagor och första ex släpps på måndag och det känns så fruktansvärt skört. Emma, min förläggare, har börjat maila intervju förfrågningar från olika tidningar och P4 Extra vill göra ett större inslag med mig. Nyhetsmorgon ska återkoppla med tider och boken är nu insåld på alla de ställen som vi ville att den skulle in på. Det är på riktigt nu. Det går inte att backa bandet. På måndag får ni se omslaget och veta mer om vad den handlar om.


Dagen började med att jag 08:29 sprintar in på Spalt PR där Felicia, min fina vän och sminkgudinna satt redo för att sminka mig inför dagens filmning. En timme senare sprintar jag upp för Kungsgatan, krockar med ett gammalt ragg och tappar ut i underkläder och smink på gatan. Peeeeeerfekt. Upp och iväg igen, in på Mondial Förslag där Fanny, Olle, Adam väntade på mig och sen var det bara att sätta igång.
Vi filmade 6 kortfilmer och voiceovers till allt content som ska släppas i samband med boken. Jag älskar att jobba med Olle, han är så oerhört proffsig och vi klickar riktigt bra. Jag lärde känna honom när jag spelade in filmer för Schalins och sen dess har vi hållit kontakten och jag pitchar in honom på jobb där det krävs film och produktion.


Nu är jag hemma igen och sitter med manus och annan text som ska korras i med lansering. En del av mig längtar så att jag nästan spricker till måndag medan en del av mig bara vill krypa in under täcket och skrika “bryt!”. Men det är ju därför vi gör alla dessa saker som får själen att vibrera och hjärtat att slå fortare. Jag ser framemot att dela med er. Det är dags, trots alla känslor.

På måndag är jag författare på riktigt.

Herregud.

42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *