,

Inspirationskväll med Joanna Swica x Löplabbet x Reebok Nordics

I måndags stod jag ännu en gång och pratade inför en stor grupp människor. Jag fick bjuda in 30 tjejer från Friendcation till en kväll fylld av löpsnack, att ta steget mot sina mål och att hitta sitt “varför”. Det är något som återkommer i mitt liv, speciellt inom träningen. Har jag inte mitt varför klart för mig, då har jag svårt att hålla fokus, motivera mig själv och känna mig tillfreds rent mentalt med min träning. Det har varit otroligt viktigt för mig med att hålla motivationen levande detta halvåret just för att jag har haft ett rätt utmanande träningsschema.  Visst har jag utvecklats något enormt men utveckling kommer ju som ni vet inte gratis och många av passen har varit mentalt tuffa. Vilket ibland har efterlämnat en gnagande känsla av tvivel och uppgivenhet – blir jag ens bättre? 

Kvällen, som jag höll tillsammans med Reebok och Löplabbet, var oerhört lyckad och jag är oerhört glad över att få jobba tillsammans med sådana stora varumärken. Men framförallt är jag stolt över mig själv som gör dessa kvällar. Speciellt då jag var sämst i klassen på löpning back in the days. alltså jag skojar inte, det var som en parodi på att som hade med träning att göra. Jag kan fortfarande inte förstå att så många tjejer frivilligt lägger 2 timmar av sin måndagskväll på att komma och lyssna på mig. Jag är evigt tacksam för detta och blir alldeles pirrig när jag får träffa alla fantastiska tjejer.

Löpning har gått från att vara något oerhört jobbigt som bara görs till något lustfyllt. Något som fyller hela min själv med självförtroende och en strävan efter mer i livet. Men tro inte det har blivit mindre jobbigt, oh nej. Det är fortfarande brutalt vidrigt vissa dagar, som jag skrev  ovan gällande de tuffa passen i vår och sommar. Skillnaden nu från när jag började är att runners-high kickarna kommer oftare, jag kan ändå kalla mig en hyfsad bra löpare och att jag har funnit mitt varför. Trots tvivel. Det tar sin lilla tid och går upp och ner, men det är fantastiskt när man väl kommer över de där första jobbiga dalarna. 

Men nu handlade inte kvällen enbart om mig även om det inte hade gjort något (hehe). Kvällen ägnades även åt att prata skor och inte vilken sko som helst utan Reebok Floatride Run Flexweave som nyligen har släppts i en uppdaterad upplaga. Jag har sprungit med Floatride skon i snart ett år och har framförallt gillat den på kortare distanser samt intervaller. Jag har varvat den med Harmony Road 2 och Reebok Sweet Road 2 som jag föredrar för längre distanser. Men nu när den uppdaterade versionen har släppts med responsiv mellansula och mer stabilitet kring fotleden så tror jag att de andra två modellerna får maka på sig lite. Ser framemot att testa den på mina långpass. Hittills har jag bara kört kortare distanser och det har varit en positiv upplevelse.

Stort tack till alla som kom och hoppas ni gillade era nya skor. Ni som är nyfikna på dem så finns de bland annat på Löplabbet (i utvalda butiker). Kika in där och be personalen hjälpa er att testa ut den. För er som undrade var de goda rawbollarna kom ifrån så var de från Fitnessfika.se. Kör hårt med löpningen och ni som ska springa på lördag, ett extra stort hejja till er!

 

0

0 svar till “Inspirationskväll med Joanna Swica x Löplabbet x Reebok Nordics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *