,

Inspirationskväll med mig och Powerwoman den 3 maj.

I går var jag och hälsade på Anna i hennes showroom/kontor vid Karlaplan. Jag har känt Anna i snart två år och har använt hennes kläder flitigt i min triathlonsatsning. För mig har det blivit mer än ett plagg jag bär när jag exempelvis cyklar, springer eller simmar. Inte bara på grund av att jag och Anna har blivit vänner och jag ofta vänder mig till henne för råd eller när jag behöver spy ur mig frustration över livet och alla dess muppar i det. Nej, den främsta anledningen är att jag älskar vad Powerwoman står för, vilken gemenskap jag känner när jag cyklar förbi en annan tjej/kvinna i Powerwoman kläder samt hur snygg jag känner mig när jag bär alla dessa färgglada kreationer. Att jag dessutom får fronta Team Power Woman Athletic Club tillsammans med ett gäng oerhört inspirerande kvinnor och vara en del av klubben är så otroligt häftigt, för det är verkligen en klubb som välkomnar alla och trycker på betydelsen att våga vara DU, våga ta för sig och göra sin grej. Vare sig du är elit eller nybörjare. Eller som jag, som varken jagar pallplatser eller är särskilt snabb – men satsar allt för att du helt enkelt älskar det.


Nu till det roliga, vi vill ju dela med oss av gemenskapen bjuder därför in till en inspirationskväll den 3 maj 18:00 – 20:00 i Powerwomans lokaler vid Karlaplan. Vi kommer bjuda på lättare mat samt dryck och ni kommer få testa kollektionen samt få en genomgång vad som behövs i garderoben inför bland annat ett triathlon. Jag kommer dessutom vara hemkommen  från ett förhoppningsvis lyckat lopp i Marbella där jag ska köra IRONMAN 70.3 distansen helgen innan och kommer berätta om det samt hur jag preppar inför tävling, vad jag tänker på rent generellt när det kommer till träning samt motivation att faktiskt våga anmäla sig till en tävling. Passa på ställ frågor vi vanligtvis inte vågar ställa och låt oss prata om tävlingsnerver, prylar, hur man gör och hur man kan tänka. Kom och häng med oss, det blir kul! Vi ser så mycket framemot att träffa er och att samla fler grymma powerbabes.

Ni anmäler er till info@powerwoman.com senast den 26e April.
Var:  Downtown Camper.
När: 3 maj 18:00

Vi ses! ♡

0

0 svar till “Inspirationskväll med mig och Powerwoman den 3 maj.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *