,

Inspirationskväll med mig och Powerwoman.

Vilken fantastisk kväll vi hade igår, tack alla som kom och lyssnade på oss. Vår tanke med detta eventet var att sprida inspiration och pepp inom sporten men att även tala fritt om olika hinder man kan stöta på samt dela med oss av våra misstag vi har gjort längs vägen. För tro mig, de är många. När jag frågade Anna Wretling om Powerwoman skulle vilja göra detta med tillsammans med mig svarade hon snabbt ja och det tog oss mindre än 6 timmar innan datum var satt, inbjudan var ute och kvällen var planerad (jag älskar människor som jobbar snabbt och effektivt med mig). Dock sprängde vi maxgränsen ganska så fort för Powerwomans showroom där alla ni som anmälde er helt enkelt inte skulle fått plats. Detta problem räddades upp av Downtown Camper som bistod med lokal och fantastisk god mat.

Det var en så fin och avslappnad stämning i lokalen igår och det kom många skratt när jag bland annat berättade om när jag cyklade mitt första sprint-triathlon på en växel i 2 mil, upp och ner. Fattade inte bättre. Eller när jag råkade smörja in mig med tigerbalsam i de nedre regionerna och fick stå i kalldusch för jag fullständigt brann upp. Små misstag som blev stora misstag, exempelvis nu i Marbella när jag slarvade med utrustningen och tog helt fel simglasögon vilket resulterade i att jag simmade utan simglasögon hälften av banan och fick googla “saltvatten + ögon + brännskador” efteråt. Det var även hög igenkänning när Anna berättade om sina “fikapauser” i transition när hon gjorde sin första IRONMAN för hon tyckte folk stressade runt så jävligt. Ni hör ju själva, högt och lågt. Vi är inga proffs, definitivt inte jag. Jag lär mig nya saker på varje tävling och kämpar dagligen för att bli bättre i simning, att få starkare cykelben och att orka springa långt och avslappnat som mina idoler gör. Jag beundras av Anna och hennes fantastiska driv, inte bara med Powerwoman som är ett företag jag stolt bär kläder ifrån men även som atlet och person. Hennes prestation i Norseman och Ö till Ö skrämmer inte mig, tvärtom, de eggar igång ett sug, ett driv att aldrig sluta våga även om det kanske inte går som det ska alltid.

För mig handlar det inte om att vara bäst i något, inte heller snabbast eller starkast. För mig handlar det om att hitta en glädje i det jag gör, vara stolt och utvecklas. Att våga mig framåt och sprida det vidare till alla er som är där jag var för 2 år sedan, med löptights som cykelbyxor, felinställd cykel och bromsning i varje kurva för jag tyckte fart var läskigt. Jag var SÅ fel men samtidigt SÅ rätt. För jag gav mig fan på att det går att lära sig även om det ser ut som en tågkrasch.

P.s Jag glömde såklart min kamera hemma så det fick bli halvdassiga mobilbilder. Bjuder på bild där jag och Anna precis har fått höra att vi ser ut som en popgrupp när vi poserar.

Det här var bara en av många träffar, för intresset är stort och vi fick många förfrågningar att ha fler specifika temakvällar. Så vi kör snart igen, och alla är välkomna, även ni som inte cyklar, simmar eller springer. Bara man gillar rörelse och att hänga med andra likasinnade härliga kvinnor så är man helt rätt.

Tack för ni kom och tack även till EVY Technology & Bicycling Sverige.

Kram på er, ni är fantastiska. <3

0

0 svar till “Inspirationskväll med mig och Powerwoman.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *