IRONMAN 70.3 Marbella 2018

Häromdagen fick jag min startplats klar och igår bokades biljetterna. Håll i hatten, nästa års första tävling är nu inbokad och klar – IRONMAN 70.3 Marbella here we go!

Det ska bli så roligt att köra detta loppet då det är lite “hemmaplan” för mig då min killes familj har bott i Puerto Banus, Marbella i flera år och vi spenderar några veckor om året där. Löpningen går där jag alltid springer mina morgonpass och cyklingen, ja…den känner jag till och jag säger bara en sak: bygg starka ben nu förihelvete Joanna. Hej backe! Hej spanska slingriga vägar.

Flyger ner den 26:e april så jag har några dagar på plats och stannar kvar tills den 1:e maj. Perfekt långhelg med andra ord.

Så nu börjas det på riktigt igen. Dessvärre kan jag inte riktigt tänka på träning då jag just nu mår lite illa efter gårdagens vin-intag. Vad hände? HUR kan jag må illa efter 2.5 glas vin? När blev jag kärring?

Min plan är att sätta igång med löpschemat (har redan smygstartat) igen och kicka igång cyklingen när jag är tillbaka efter semestern i december. Simningen kör jag igång med ordentligt i januari. Jag känner mig inte stressad över den, vill kapa 2-3 minuter vilket jag tror jag har goda förutsättningar att göra med 4 månaders fokus.

Men fram tills december måste detta vara klart:

Vi kommer grotta ner oss mer i detta framöver, ska studera banan och finurla på om man inte ska dra ner en helg och cykelträna. Vad säger ni, CAMP Sweden? Ja ja ja?

Jag är så oerhört taggad. Nu kör vi!

22

2 svar till “IRONMAN 70.3 Marbella 2018”

  1. Åh ja! Är på om du vill dra ner med ett gäng tjejer och träna. Skulle vara en perfekt check inför min första Ironman 70.3 Jönköping nästa år ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *