,

IRONMAN Ambassadör 2018

 

Så sjukt roligt att gå ut med detta. Nästa är kommer verkligen vara ett år i tävlingarna tecken. Jag kommer dels köra IM Marbella 70.3 vilket har varit bestämt en månad nu. Men sen kommer jag även köra IM Jönköping 70.3 OCH IM Kalmar! Och detta i samarbete med IRONMAN Sverige då de vill ha mig som deras ambassadör nästa år igen. Som jag skrev på Instagram så är det så sjukt häftigt att få vara en del av gänget och få uppskattning för det jag sprider. Jag vill ju förmedla min syn på triathlon och träning vilket någonstans verkar nå fram då de vill ha mig nästa år igen.

Jag kommer skriva mer om just detta när jag är hemma igen. Ville bara kika in och dela med mig av nyheten. Är sjukt pepp, 2018 kommer bli grymt!

Kram på er!

14

2 svar till “IRONMAN Ambassadör 2018”

    • Hej Anna!

      Antingen är du en duktig atlet eller som mig en inspiratör som sprider positivitet i branschen och inspirerar många människor att testa triathlon. Det är svårt att svara på vad man exakt måste uppfylla för krav för att bli en ambassadör…

      Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *