Isle of Paradise

I tisdags var jag på en “tan”-lunch tillsammans med ett gäng sköna tjejer som Isle Of Paradise och Nicole bjöd in till. Jag hade inte tänkt att jag skulle spraytana mig då jag redan är rätt brun från Thailand men så tänkte jag “vadfan varför inte?”. Jag har aldrig gjort det förut och produkterna ska tydligen vara jäkligt bra. Och jag måste ju testa dem, vad är annars meningen med lunchen?

Så jag gick in, klädde av mig och bad om en mörk färg (lila). Ska det va, ska det vara ordentligt.

Då färgen är klar så ser man ingenting på huden fören efter 4-6 timmar då den gradvis blir mörkare. I mitt fall så vaknade jag upp som en pepparkaka morgonen efter. Vi snackar en vandrande pepparkaka. Mina ögonvitor och tänder lös så brun jag var. HAH!

En bra grej med produkterna, som överraskade mig, var att de inte luktade som en typisk BUS och kladdade inte heller av sig på kläder eller lakan. Det är ett stort plus.

Jag fick med mig self tan mousse, self tan drops och en mist som jag reda har använt för att korrigera lite fläckar som har uppstått då jag fjällar från Thailandsresan. Som sagt, inte optimalt att spraya redan solbränd (och torr) hy, men jag ville testa.

“Brännan” idag.

När det kommer till de olika produkterna så har de lite olika användningsområden. Dropparna kan man ha i sin foundation, body lotion eller dagkräm. Mistensom är vattenbaserad men även innehåller bland annat kokos och avocado olja återfuktar, går att använda över sminket och ger en fräsch glow. Moussen som är huvudprodukten bygger gradvis en bränna, ger glow och är lite mer intensiv i sin verkan.

Kul lunch. Bra bränna. Skönt folk. God sallad. Allt som allt – lyckat event. Tack för inbjudan!

25

4 svar till “Isle of Paradise”

  1. Hej
    Du tipsade i en story var dina fina halsband är köpta som du har på bilden. Jag kommer inte ihåg var du hade köpt halsbandet med en liten bokstav?
    Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *