Its all about fun times

Tisha Arket, kjol ärvd av mamma, magväska Won Hundred & solglasögon från Gucci

Det var sommar igår. Gatorna i stan sjöd av liv och solen värmde mina axlar där min skinnjacka nonchalant hängde. Jag torkade bort lite svett från näsan och lyssnade på min mamma när hon i telefonen berättade hur glad hon var att höra att jag var på gång mot något roligt. Att jag samlade minnen och skratt. Att tonen i min röst hade förändrats. Älskade älskade mamma, hon är så klok. Sen började hon gorma på polska och jag log ännu mer. Hon var även sig lik.

Men jag tänker ofta på henne. Hur hon tog sig ann livet med två små barn. Flyttade till ett nytt land. Själv. Utan stöd. Ägde livet. Älskade mamma.

Lämnade hettan ute och klev in på Thatsup Sthlm. Agnes gav mig ett glas bubbel i handen och där satt jag sedan i deras sköna soffa medan tjejerna jobbade klart. Vi tog sedan en uber till Söder, för Vinos.nu lansering som Gastro Pr höll i på Färgfabriken.

En sak. Jag måste ha en fest där. Den tanken började gro inom mig igår och jag tänker att det vore en perfekt location för min kommande 35 års fest. Okeeej, jag vet. Det är 4 år tills dess. Kanske kommer på något tema innan. I vilket fall så vill jag ha en fest där. Punkt.

Det blev en riktigt bra kväll. Jag åt korv och macarons till middag. Drack bubbel. Träffade riviga Göteborgare och sjöng med i låtar från förr.

Min skinnjacka låg i ett hörn, solen gav himmeln ett rött sken och jag tänkte – om man kan ha såhär roligt en vanlig tisdag, en dag som inte började med ett leende, så ser jag verkligen framemot det som jag har framför mig.

71

2 svar till “Its all about fun times”

  1. Mer sånt. Älska-livet-kvällar. Och njut-av-stunden-vibbar. Men en liten sak bara. Varför vänta tills 35. Slå till på en 32-årsfest utan dess like. Bara för att. Kram hörru.

    • Jennie! Älskar dina kommentarer här på min blogg. 🙂

      Och vet du, ska nog ta ditt råd gällande 32 års festen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *