Jag älskar alla våra första gånger. Men ser framemot våra tredje, femte och tjugonde

Detta är vår första midsommar tillsammans. Och som han sa till mig igår samtidigt som han lutade sig emot mig där jag satt på bryggan efter mitt kvällsdopp “definitivt inte vår sista”.

Jag älskar alla våra första gånger men jag ser även framemot mot alla våra tredje, femte och tionde gånger. För jag vet att jag vill befinna mig i den situationen, miljön, känna det jag känner igen och igen. För jag är inte rädd över att känna igen. Det jag är rädd för är att aldrig känna någonsin igen.

Och jag känner. Gud vad jag känner.

Det är en fin känsla att tycka om någon på ett sådant avskalat, omfattande och naket sätt. Och när personen som man lutar sig emot gör det samma mot en själv blir det så tydligt vad man vill ha i sitt liv. Ett liv som inte blir komplett av en annan människas närvaro, men däremot 2.0:as det. Det blir ännu bättre än vad det redan är. Jag behöver inte en annan människa för att må bra. Men om jag får välja mellan att må bra och ännu bättre på grund av honom så väljer jag det sistnämnda. Jag väljer ännu mer. Ännu större tuggor av livet.

Vi ska ner och bada igen, hörs efter helgen. Kram på er och glad midsommar. Njut av helgen. ♡

155

14 svar till “Jag älskar alla våra första gånger. Men ser framemot våra tredje, femte och tjugonde”

 1. Huuuuur jävla underbart det låter! Njut av livet! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 2. Så jefla fint skrivet!! Precis så där är det ju! Man är livrädd för att aldrig känna så där någonsin igen och därför vågar man kasta hjärtat före och blotta sig trots risken att bli sårad..

  Kramar ❤️

 3. Gick igenom en så jäkla tuff höst där jag både skiljde mig och förlorade min mormor. Skilsmässan gick igenom början på dec och min fd är redan sambo sen 2 månader tillbaka. Är lite rädd att jag aldrig kommer bli kär igen för att det var jag som valde att lämna. Kanske inte ska få förtjäna kärlek igen rent krasst. Men detta ger en ändå litehopp. Hoppas också få uppleva dessa känslor någongång. Men orolig att det inte kommer hända. Men är fint att läsa och det lämnar en varm känsla 🙂

  • Varför skulle du inte förtjäna kärlek igen? För att du valde att lyssna på ditt hjärta och göra det som i slutändan var bäst för er båda? Sluta med de tankarna. Du kommer älska och bli älskad igen. Lovar. 🙂

   Stor kram

  • En stor kram till dig! Har ocksa lämnat och vet inte om jag nagonsin kommer känna nagot överhuvudtaget igen. Känner mig helt död inombords men jag har inte gett upp hoppet, är optimist i grunden 🙂 Kanske kommer det hända igen, kanske inte men viktigast är ända känslan man har mot sig själv. Stämmer den sa ordnar det mesta sig. Och tills dess läser vi om de fina känslor som finns runtomkring ;-))

 4. Oooohh…så fint skrivet Joanna! Jag älskar fortfarande alla stunder med min man, vardagen är förbannat fin och att sätta en liten guldkant på den 🙂 en del gånger är fortfarande den första och en del gånger blev det bara en gång av men just de kanske är de allra bästa?! (vårt gossebarn och vårt bröllop)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *