“..jag älskar dig för det och jag älskar att vi idag firar den där första dejten där jag endast ville ligga med något snyggt..”

Jag älskar hur du tar på mig. Oavsett om det en strykning i nacken, en hand på min rumpa eller din hand i min så känns det alltid som att du är medveten om vad din hand känner när den nuddar min hud. Som om du inte tar det för givet. Som om varje strykning vore den första. Lite som vår första dejt. Vår första kram. Bestämd men ändå med en sådan oändlig varsamhet och respekt.

Jag älskar att vi sitter mittemot varandra på The Winery hotel en fredag med varsitt glas vin bredvid våra Microsoftdatorer (jajamän, du är över på den rätta sidan) och jobbar undan det sista. Som om det vore det mest självklara i världen. Igår firade vi ett år sedan vår första dejt med den varsamma kramen hemma hos mig. Jag öppnade en flaska rött, italienskt såklart, och lagade en tryffelpasta åt oss båda. Vi älskar ju Italien. Och det är därför vi sitter här idag. Vi kunde inte åka till Italien den där långhelgen i April och ställde besviken in på grund av att världen stod still i Covid-19. Och jag tänkte, om inte vi kan åka till Italien, så får vi ta Italien till oss med vinprovning, avsmakningsmeny från det Italienska köket och att sedan krypa ner i en fluffig hotellsäng. För är det något vi kan så är det staycations, det har vi gjort mycket av i år. Och det är det jag älskar med dig, med oss. Hur vi försöker och försöker göra allt lite extra. Sover borta, har med oss favoritfika på fjällvandringar, öppnar finvin en helt vanlig tisdag eller avslutar våra löprundor med att äta lyxfrukost. på något mysigt fik som vi har hittat på IG. Jag älskar att du älskar livet och allt som erbjuds. Att nyfiket vill testa. Att du ger dig hän.

Jag älskar hur du vände mitt svala intresse den kvällen på vår första dejt för 365 dagar sedan. Hur du borrade in din blick i min och vägrade släppa. Hur du varje dag sedan dess får mig att känna som på våran första dejt – att det inte finns någon annan än mig. Jag älskar hur du aldrig suckar åt att jag inte hjälper till med maten för att jag måste jobba. Hur du stryker mig längs ryggen eller trycker med din hand på min axel oavsett var vi befinner oss för du vill “känna mig”. Jag älskar hur brutalt jävla snygg du är och sättet vi tittar på varandra när vi visar lite mer hud än vanligt. Jag älskar din trygghet och integritet. Jag älskar att du kommer hem med choklad och blommor efter du har sett på mina instagram-stories att jag har PMS och en skitdag. Jag älskar hur fin du är är mot mina vänner, vår familj och vilken respekt du visar dem och mig. Hur du och din familj med allra största trygghet har öppnat upp dig för mig. Välkomnat mig och låtit mig vara precis den jag är. Jag älskar att du tycker jag är cool i hatt och ditt intresse för mitt jobb. Hur du alltid alltid hejjar på. Jag älskar hur du låter mig vara mitt starka jag men ändå tar hand om mig, på ditt egna sätt. Jag älskar hur vi trots inställda resor och planer detta året har skapat ett helt fantastiskt år, tillsammans. Men framförallt så älskar jag att du oavsett vad, vilken situation det än har varit, så har du aldrig höjt rösten eller sagt något nedlåtande till mig. Jag älskar dig för det och jag älskar att vi idag firar där första dejten där jag endast ville ligga med något snyggt.

Jag älskar oss. Och jag älskar att vi just nu sitter och pratar jobb. Du om ditt, jag om mitt. Bollar ideer, hjälper varandra. Jag älskar hur dedikerad och ambitiös du är. Hur gärna du vill att det ska gå bra för mig. Det är så okonstlat och genuint.

Det är mycket jag älskar med dig och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får älska allt detta och lite till flera flera år framöver.

Grattis till oss, det här gjorde vi jävligt bra.

167

10 svar till ““..jag älskar dig för det och jag älskar att vi idag firar den där första dejten där jag endast ville ligga med något snyggt..””

  1. Åh! Blir alldeles rörd av detta! Vill oxå hitta nån som får mig känna som ni känner.
    All lycka till er ❤️

  2. Längtar själv efter den känslan. Den kärleken du beskriver för din partner? gratulerar och njut kärleken ?

  3. Joanna! Du skriver så sjukt jäkla bra, du skriver så att det känns som man själv är med, att man står bredvid er som 3:e hjulet och verkligen ser och känner er kärlek till varandra. Tack för nytändning till min man?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *