,

Jag checkar ut.

Det var inte riktigt såhär jag tänkte mig att min sista dag innan semestern skulle se ut. Eller kännas för den delen. Den började bra, det gjorde den. Jag mötte upp Caroline Lidman  klockan 06:00 för en powerwalk runt Kungsholmen då vi båda har sjukt mycket i våra scheman men ändå ville få till en träff. Jag har följt Caroline i 2-3 år nu och inspireras så mycket av hennes driv, hennes okomplicerade sätt att hantera framgång på och framförallt hennes ödmjukhet. Hon är en oerhört tuff brud som överraskar med ett yttre som överrumplar många. Hon ser snäll, snygg och mjuk ut, men jädrar – det är klös i henne. Jag gillar det. Jag gillar det som fan.

Efter vår promenad mötte jag upp en tjej som heter Sophie utanför tunnelbanan för att lämna av julkalendern från Decleor som hon hade vunnit för förra helgen. Därefter åkte jag till jobbet. Och det var där någonstans det smällde till mig som en ren jävla käftsmäll. Jag började svettas, kände mig varm i hela ansiktet och trycket över bröstet spändes åt. Bad Hanna som jag samåkte med till jobbet känna på min panna och mumlade ynkligt ” känns jag vaaaarm?”. Jo jo, det gjorde jag.

Helvete.

Calle har i två dagar nu hostat och känt sig dålig. Är det verkligen så här det ska bli nu? Att det överförs till mig? NÄR JAG SKA SURFA OCH DRICKA DRINKAR?

Är på väg hemåt nu i alla fall och tänker att jag kan göra det sista hemifrån, är klar med allt viktigt och kan pusta ut, denna månaden har varit extrem med jobb och jag har drivit igenom stora avtal och projekt.  Och nu..nu är jag klar. Det känns helt sjukt. Även fast att jag vet att det kommer bli mycket jobb när jag kommer hem kan jag ändå tillåta mig själv att calm the fuck down nu. Jag har mentalt redan checkat ut.

Imorgon drar vi. Alltså förstår ni? IMORGON! Det pirrar i hela kroppen. Nu vet jag inte om det faktiskt är av förväntan eller bara ren feber-yra. Men vadfan, någonting bubblar i alla fall.

Vi kommer börja med att flyga till Frankfurt där vi byter plan vidare till Seoul. Väl där kommer vi ha en dag innan vi fortsätter till Hawaii och Honolulu. Vi har bokat de 3 första dagarna på The Laylow innan vi flyger vidare till Kauai. Men ni kommer givetvis få hänga med, dock mestadels på stories då bloggen kommer ligga efter lite grand. Är faktiskt i valet och kvalet om jag ens ska ta med mig datorn. Kanske rent av skiter i det. Carpe diem och allt det där. Tjoho hej!

13

6 svar till “Jag checkar ut.”

  1. Gud vad härligt!!! Hoppas ni får det för härligt och att du inte blir för sjuk nu! Är sjukt tråkigt (och fett jobbigt) att flyga sjuk så länge 🙁

    • TAAACK! Behöver all pepp jag kan få nu. Är riktigt risig. Men hoppas att bra sömn kan lösa det mesta ♡♡♡♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *