,

Jag drar till Högbo med Skida med ute igen!

Minns ni förra året? När jag åkte på längdskidscamp i Högbo utan att ens sett ett par längdskidor tidigare? Alltså aldrig. I hela mitt liv. Tv räknas inte. Minns ni mina stories från när jag stod inne i den lilla vallboden och undrade vadfan som försiggick? Minns ni mitt lyckoskrik när Ojala och jag susade fram i spåret och det gick upp för mig att jag faktiskt åkte längdsskidor?

Minns ni det?

Bra.

För den 16-18 Januari drar jag dit igen med Utemagasinet, Ojala och Hellner. Ser detta som en fortsättningskurs på min längdkarriär. För ja, det kanske, kaaanske finns en liten idé om en tävling längre fram.

Det finns platser kvar (läs mer här) för er som också är sugna att vässa era skidskills. Tro mig, ingen är mer nybörjare än mig, så det finns time to shine så att säga.

Förutom att åka skidor och vistas i en förjädra trevlig miljö så är jag väldigt sugen på att äta god mat och hänga med människor som jag kanske inte hade träffat vanligtvis. Det är något jag uppskattar med sådana här “läger”. Sen ska det ska bli roligt att hänga med Lantto, Sanna och Ojala däruppe igen, jädra powerkvinnor. Håll i skidhandskarna nu tjejer, jag är mer än redo för mörkeråk, mysiga fikastunder mellan åken och pulserande lår efter en dag ute i spåret.

2020 kommer börja, ordagrant, med fjäll och fortsätta i den miljön nästan hela månaden. Men vad som sker i början av månaden är en annan historia.

Vi ses i januari!

37

2 svar till “Jag drar till Högbo med Skida med ute igen!”

  1. Shit vad grymt, låter skoj!!

    Jag var rätt vass på längden i yngre dagar. Sen gick det många år utan att stå på skidor men så körde jag en gång på Torne älv och ramlade på en isfläck och armbågen pajade. Hängde en blå pingisboll där sen och jag hade ont i månader. Efter det har jag inte provat igen.
    Fan för att bli gammal och rädd för allt..

    • Hej Annika!

      Vad synd att du har blivit rädd, hoppas du vågar trsta igen någon gång i framtiden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *