Jag gästar Healthfulness Podden

“Man ska vara sjysst mot sig själv, men man ska också vara skarp!”

Jag lyssnar på mina ord som strömmar ut från datorn och ler stort för mig själv. Det är så typiskt mig. Inget lull. Och det är väldigt rakt på sak. Jag lyssnar vidare på podden och skrattar till. Det är ett bra avsnitt, jag gillar det.

Vi pratar mycket om att jag är hård mot mig själv många gånger och att det funkar väldigt bra för mig. Att jag mår bra av att vara det. Samtidigt som att jag är oerhört tillfreds med att inte alltid prestera. Jag är good enough. Och det är det jag gillar med mig själv. Jag trycker på när det verkligen gäller och de gånger jag inte behöver så är lutar jag mig tillbaka och säger åt mig själv att “näe, jag kan göra mitt bästa till 70% och det kommer räcka gott och väl”.

Kanske har jag blivit bra på det just för att jag gör så oerhört många olika saker i mitt liv. Jag har inte bara en titel och det gör att jag måste sprida ut min energi och ska jag då prestera 100 procent på allt jag gör – hur ska det gå? Åt helvete. Så jag sprider ut mina tentakler och försöker bli bra på mycket, men inte bäst på allt.

Men som sagt, det är ett bra avsnitt. En blandad kompott mellan träning, självkänsla, Instagram och framtiden.

Vill ni lyssna så finns avsnittet här – enjoy!33

4 svar till “Jag gästar Healthfulness Podden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *