, ,

JAG OCH MATTIAS RECK COACHAR OCH LEDER ETT CYKELLAG PÅ VÄTTERN 100 KM

I stolt samarbete med @stadium_jointhemovement & @vatternrundans så kommer jag och @mattiasreck coacha samt leda ett lag i årets upplaga av Vätternrundan 100 km.

Jag gör comeback i cyklingen och gör det tillsammans med er. Det är ett bra tag sedan jag cyklade och ni som har hängt med här ett tag vet ju om olyckan och att jag helt la ner strax efter min sista IM. Det var inte längre roligt och jag kände mig mer stressad av att cykla än att faktiskt känna glädje. Men nu är det dags och jag vill inspirera andra till att våga prova eller göra en comeback i Stadiumutmaningen.

Som Stadium Member kan du anmäla dig och en kompis, syrran eller kanske en kollega, till sommarens stora cykelutmaning. För er som blir antagna väntar flera roliga upplevelser som kick-startar den 4:e april med en gemensam träningsträff i Norrköping som jag bl:a kommer leda.

Förutom detta får du även:
– Två startplatser till Vätternrundan 100 km
– Träningsupplägg från @guidedheroes & coaching @joannaswica
– Startkit med cykelkläder
– Tips från oss & möjligheten att cykla tillsammans med oss under loppet
– Gemensam avslutningsmiddag efter loppet.

Oavsett om du vill cykla i lugn takt medan du upplever naturen, maten och människorna runtikring dig eller om du vill komma snabbt fram och uppleva pulsen är du välkommen med din ansökan. Välj helt enkelt den grupp som passar dina mål med upplevelsen bäst. Vi kommer dela upp i 2 och coacha båda. Mitt lag kommer givetvis vara bäst 😉

Motivera varför just du tillsammans med din cykelkompis ska vara med i Stadiumutmaningen och ha chansen att bli ett av 20 par som blir antaget. Länk till anmälan hittar du i min story eller i nyhetsbrevet som kommer ut idag.

PS. Är du van att cykla själv eller vill träffa nya cykelkompisar, kan du såklart anmäla bara dig själv. Kom igen! 100 km fixar vi! Blir kul, lovar att bjuda på roliga historier under cyklingen. ♥︎

För att ansöka klickar ni här och vill ni se vår grymma ansökningsvideo så hittar ni den här.

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *