JAG VÄLJER TATUERINGAR FORTARE ÄN JAG VÄLJER SKOR

Jag väljer tatueringar fortare än jag väljer skor. Det är märkligt egentligen då en tatuering sitter där den sitter, hela livet (såvida man inte får en 35 års kris och lasrar bort den) och skor, ja skor är så långt ifrån bestående man kan komma. Men så är det i alla fall. Mina tatueringar är fantastiska och jag har en speciell liten historia till var och en av dem. Även fast de är lika snabba som ett one night stand.

Säg hej till tatuering nr 10. Jag gjorde det väldigt enkelt denna gången och tatuerade in vår nya Friendcation-logga. Andra tatuerar in sina barn personnr, jag tatuerar in vårt nätverk och nu även bolagates logga. Tintin, som har gjort 6 av mina andra tatueringar, gjorde denna på Mildhs PR-dag idag. Kaffe, tatuering, PR-snack och plock av nyheter. Sen iväg igen. Perfekt.

Där sitter den bra och påminner om allt man kan och vågar i livet.

14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *