, , ,

JAG VANN MIN AGE GROUP I 21.1 KM DISTANSEN SUKHOTHAI MARATON!

Detta är så sjukt! Jag vann trots att jag fick stanna och attackbajsa 2 gånger på grund av dålig mage. Blev riktigt kass inatt och klarade mig hyffsat under loppet med undantag för magknip och 2 panikstopp. Det ena stoppet var i en tandlös bondes lilla utetoa mitt i djungeln. Så tacksam för hans hjälp och att han prackade på mig massa servetter som kom till väl användning 4 km senare.

Kom på första plats min age group och tvåa totalt som tjej i distansen. Plats 38 overall av 1.100 personer.

Race report kommer. Nu ska jag inta toaletten igen och därefter på massage. Kram på er!

0

0 svar till “JAG VANN MIN AGE GROUP I 21.1 KM DISTANSEN SUKHOTHAI MARATON!”

  1. MEGASUPERDUNDERKANONVARMT grattis!!!!!!!!!!! Du förtjänar detta so much med dina eviga träningsrimmar men framförallt: ditt stenhårda PANNBEN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *