Jamenvadfandå

Ja men var fan ska jag börja. Är så less på mitt gnäll över att jag inte pallar träna ordentligt ( eller enligt schema) att jag nu sitter här och äter min tredje påse OLW Choco Cheese och sippar på ett glas rött. Klockan är snart tio och då jag inte hinner med allt jobb på dagarna så sitter jag numera på kvällarna som jag har lovat mig själv att inte göra. FÖR DET VAR JU DÄRFÖR JAG SA UPP MIG OCH BÖRJADE JOBBA 100% istället för 200% som jag gjorde innan.

Men nejdå. Nu är man här igen. Pisstrött och med en ständig lätt hinna av byggdam på skor, i väskan och i håret. Det känns som om jag aldrig kommer flytta in “på riktigt” och jag tror dessutom att jag har PMS för jag vill slå ihjäl folk.

Läste dessutom en kommentar häromdagen om att jag såg lite fluffig ut. Som om jag vore en jävla katt. Fluffig. Ja men självklart, är det så. Det finns ju ett utfall av vin och chokladdoppade ostbågar klockan tio på kvällarna.

Pallar inte ens få hög puls över det. Mina artärer är igenbommade av raffinerat socker.

Godnatt.

74

23 svar till “Jamenvadfandå”

 1. Fy fan vad tröttsamt det måste vara att få sådana kommentarer. Kan inte bara folk låta varandra vara lite och skita i att kommentera, såklart kan att det är fritt att tänka så men vad ska du göra med den informationen då? En kan ju undra om de håller på likadant mot kollegor, vänner och familj, förmodligen inte..

  Anyhow, att flytta är sjukt jobbigt. Heja dig och hoppas att allt kommer på plats snart så du kan njuta full ut av nya lägenheten. Tack för att du fortsätter dela med dig och för en av internets bästa och mest välskrivna bloggar!

 2. O jävlar i havet… magen knöt sig och jag slutade andas för en mirco sekund. Innan polletten föll ner.
  Jag trodde det var en spegelbild i flaskan man ser på bilden. Men insåg sen att det var en etikett.
  Jag trodde såklart inte att det var du på bilden. Vet i fan vad jag trodde men fick på riktigt puls och panik! Jag måste nog fan sova nu…. hälsn stirrig skåning!

 3. Jäkla onödig kommentar! Man är som man är, ingen ska bry sig!!!
  Men kombon ostbågar och choklad … ? Skulle vilja föreställa mig smaken men kan inte … men vin är ju alltid gott! Kram!

  • Jo! Du måste testa den kombon, den är magisk!

   Glad jag är att du gillade podden. Det betyder mycket. Stor kram

 4. En annan sak: vill bara säga att jag verkligen gillade podden med PT-Fia. Så otroligt mycket igenkänning med att tex. vara den som galopperar medan den andre på sin höjd lunkar på; att vara rädd för att aldrig få känna förälskningspirret igen; att inte vilja samma saker längre; att hitta modet och kraften att dra vidare och göra sin grej, listan kan göras lång. Det är så mycket man känner och funderar på men som man inte kan eller vill sätta ord på. Det gjorde du och det var fint. Det var bara det jag ville säga. Kram!

 5. Fluffig? Jo, eller hur. Men tänk på att man inte kan ha tiden fylld och lägga till fler saker utan att det blir överfullt. Det rinner över eller spränger taket då. Så om du ska flytta, renovera och packa/packa upp så blir det mindre tid över de veckorna. Eller hur?! Just nu måste det ju vara viktigare att komma på plats i lägenheten och klara av utbildningen än att träna vissa exakta pass (tänker jag)? Lycka till med allt och njut en stund av solen i dag!

 6. Tycker det verkar ändå som att du får in lite träning här o där? Det går inte hinna allt. Låt träningen bli lite lidande till du har kunnat flytta in, sedan kan du dundra på igen! ??
  Var vinet gott? Sett att de gör reklam för det vinet.

 7. Fluffig!??? No more comments….

  Andas Swica!! Din tid kommer för träning och sömn, håll ut!! Jag håller på dig!

  Bamsekram till dig!!
  Linda

 8. Tycker du ser otroligt fräsch och vältränad ut och det enda fluffiga som jag kan se är väl ditt fina hår.

  Jag är också sjukt trött … just nu. Men hoppas energin och träningsglädjen ska återkomma snarast – och det gör det nog för oss båda snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *