, ,

Januari

Jag har inte riktigt kickat igång detta året och ligger lite lågt både här och på Instagram. Ni är några som har frågat efter mina stories och det känns ju såklart väldigt roligt att ni saknar mig där, men jag behövde några dagar extra från allt för att gå på full speed igen. Eller ja, vad man nu ska kalla det – full speed på tjänstledighet? Haha! (Det är ett mycket belåtet flin sprider sig i mitt ansikte). Det är en helt sjuk känsla. Imorogn är jag tjänstledig på ”riktigt”. Jag har haft en deal med min chef att komma in och täcka upp några dagar denna veckan innan jag checkar ut 100 procent så det är det jag har gjort nu dessa dagar nu när det har varit lite tyst om mig. Jag har fokuserat på att fasa in min kollega, avsluta och stänga mina projekt och utredningar samt preppa för just denna dagen. Denna dagen som sedan oktober har känts så sjukt surrealistisk. När jag lämnar byggnaden på torsdag så kommer jag inte komma tillbaka på ett tag och det känns så konstigt, men också väldigt väldigt pirrigt. Jag vet att jag kommer vakna upp på fredagen med en tanke om jobb. Det är jag helt hundra på. Men vi får se på fredag helt enkelt. Jag kanske finner mig helt i det utan att ens reflektera över förändringen. Eller så springer jag genom alla korridorer på jobbet och vrålar “ADJÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!”

Mindre charmigt, men bra mycket roligare.

Så vad ska jag hitta på i januari då? Blir det Netflix and chill? Det kommer det definitivt bli, framförallt vissa kvällar i Egypten. Men låt mig backa bandet lite, vad händer när jag checkar ut på torsdag?

På torsdag kör jag direkt upp till Högbo för att delta i Utemagasinets längdskidscamp (läs mer här).Det är årets första utmaning och jag ser framemot att testa något som är helt utanför min comfortzone. Jag har aldrig ens sett ett par längdskidor, så nu vet ni nivån. Det kommer bli..intressant.

Väl hemma igen nästa vecka så drar jag iväg på en övernattning tillsammans med Pilgrim och ett gäng härliga tjejer. Sedan har jag en dag på mig att packa ner cykel, träningskläder och en rad böcker för att på torsdagen sätta mig på ett plan ner till Apollo sports nyöppnade träningsanläggning Aqua Vista i Hurghada. Jag har bokat in min på ett triathlonläger tillsammans med Terriblue Tuesdays men valde att åka ner en vecka tidigare för lite egentid, skrivtid och mer träning. Spenderar alltså två veckor nere i Egypten och återvänder hem igen den 31 januari. Vad som händer i februari är ännu oklart. Har 1 oplanerad månad innan jag drar väg igen på nästa äventyr.

Det pirrar fortfarande i mig när jag tänker på de kommande tre veckorna. Jag är stolt över mig själv att jag tog steget.

Ser framemot att trycka igång maskineriet igen ordentligt. Träningen ska växlas upp och jag kommer ägna mig mer åt olika önskade inlägg. Jag hoppas ni är lika taggade. ♡

0

0 svar till “Januari”

 1. Hörde din röst på radion igår och tänkte, att du är grym på att hitta “affärer” och det kommer gå jävligt bra.

 2. Åh, det pirrar i MIN mage också när jag läser om dina kommande veckor – så mycket kul! Speciellt längdskidåkningen och sen Egypten – vilken dröm! I feel ya gällande längdskidorna och jag hoppas det blir lite rapportering! Själv ska jag ge mig på Vasaloppet om mindre än 2 månader och har, liksom du, aldrig åkt längdskidor innan. Kan tipsa om Ski Dome i Göteborg om du i framtiden vill harva längd även när snön lyser med sin frånvaro (det var här jag tog mina första km i spåren i juli i år!). Ser fram emot att höra om din inre och yttre resor under 2019 – du e kul! 🙂 Kram Sandra (@coachsandii på IG).

  • Hej Sandra!

   Kul att du skriver, blir superglad då! 🙂

   Ska försöka skriva så utförligt om det jag kan och ge några tips på vägen. Du får gärna återkomma hur Vasaloppet gick för dig sen! 🙂

   Kul att du följer med på mitt lilla äventyr – superkul att skriva när man vet att det uppskattas och läses. Stor kram

 3. Jag testade längdskidor för första gången för två veckor sedan. Va svårt det var!! Nu låter jag väldigt negativ men det är bara att jag trodde jag skulle swisha fram i spåret, men så blev det inte riktigt. Vingligt och väldigt bra glid!! Men så roligt det måste vara när man lärt sig. Världens bästa motionsform. Lycka till!

  • Hej Anna Karin!

   Vet du, det är inte alls negativt för det är så jag också trodde längd skulle vara men har insett mer och mer att jag förmodligen kommer ha världsrekord i vurpor! HA! 🙂

 4. Alltså, med en helvasa och en tjejvasa bakom mig (halvan tar jag i februari) skulle jag säga att det är vingligt men det fixar man. Uppför går också eftersom vi är ju starka och har pannben, eller hur?
  Det jag önskar att jag övat MYCKET mer på är utförsåkningen (där snackar vi vingligt) och byte av skidspår i farten. Jag hade ett mantra i utförsåkningen under de nio milen ”lita på dig själv, lita på skidorna. Ramlar du dör du”.
  Lycka till!

 5. Hej! Alltså du är ju magisk!!!! Vilket driv och vilken inspiration du är! Jag blir så glad när jag ser dig och jag saknar din härliga godmorgon sång på Instagram story……
  En liten fråga, hur finansierar man denna sortens träningduppväxling? Eller lever man av sparade pengar, gör man sammarbete?? Bara nyfiken….Du är sååå grymt modig och jag kommer följa med dig på varje äventyr! (Känns som jag oxå är på äventyr genom dig)

  Massor av lycka till kramar och kör hårt!
  Linda

  • Hej Linda! Vad kul att du gillar min blogg och IG! 🙂

   Jag finansierar mina äventyr med sparade pengar, samarbeten och lån av vänner. Och då menar jag inte lån av pengar utan av utrustning. Jag ställer frågan öppet om jag kan låna vissa saker och bjuder igen genom luncher eller att hjälpa dem när det behövs. Just skidorna så har jag fått låna ett par testskidor av Rossignol vilket jag är så tacksam för. 🙂

   Men det är en mix av samarbeten, lån, köp och sparade pengar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *