Joanna Swica x Frankenstorm 2

I Samarbete med Frankenstorm

Så var det äntligen dags för andra släppet av mitt samarbete med Frankenstorm. För er som är nya här så är Frankenstorm ett koncept där du kan personalisera dina egna accessoarer och plagg. Fram till 13/10 har ni 15% på allt ni designar och även min kollektion på Frankenstorm.com. Glöm bara inte att uppge ‘JOANNA15‘.

Frankenstorm och jag är väldigt nöjda med vårt första släpp (läs det inlägget här). Mina egna designs (finns här!) har klickats hem (fortfarande svårt att greppa) och folk ha även släppt loss sin egna kreativitet och designat egna varianter av axelremmar, laptopfodral och t-shirtar. Detta gör mig så oerhört glad. För meningen är ju just det. Att inspirera. Det är det samarbetet går ut på, att få säga min story och samtidigt få inspirera er till att uttrycka eran.

Frankenstorm är ett modeföretag som låter dig vara designern och skapa din personliga design till dig själv eller att ge bort som present. De står för produkterna medan du står för kreativiteten. Självklart kan man köpa färdiga prints eller inspireras av exempelvis min design. Men det är som sagt fritt fram att låta sin egna kreativitet flöda i initialer, koordinater på en plats som betyder mycket eller som man själv har en story kring, statements, texter etc. Produkterna är veganska och tanken bakom märket är även hållbarhet. Istället för att köpa flera väskor kan man istället byta ut en väskaccessoar eller axelrem för att förnya sin väska och inte tröttna som många oftast gör.  

Jag fick en del frågor om hur trycket på t-shirten håller och jag lovade att återkomma i denna posten nu när jag har använt dem en del. Och ja, de håller bra. Jag har tvättat dem i både 40 och 60 grader (ops, råkade bli lite fel där en morgon) och det har inte varit några problem alls.

En annan fråga jag fick var om det går att trycka på baksidan av laptopfrodralet och visst går det, om ni tittar nedan så ser ni att det finns en pil i designverktyget där ni kan vända produkten för att trycka på baksidan. Så det går hur bra som helst. Det är där jag har tryckt mitt namn och kemiska formel för kreativitet.

Jag skulle vilja lyfta följande 3 designs i detta inlägget.

1.Först ut: Laptopfodral. Ni anar inte hur många kommentarer jag har fått om det. Man märker att folk stannar upp och läser, vissa kommer fram och vrider på det för att läsa mer ordentligt och häromdagen var det två techsnubbar som gjorde tummen upp när jag satt på ett fik och jobbade med fodralet vid sidan om datorn. Det är så jädra snyggt.

2. Svart clutch med intialier. Så oerhört enkel, stilren men ändå med en twist. Jag byter axelremmar varje dag, byter väskaccessoarer med olika prints på och bär den som axelremsväska eller direkt i handen som en clutch.

3. Livets tröja! “If I was a bird I know who I´d shit on“. Kommentarer överflödiga.

Jag blir så glad när ni skickar era prints/ beställningar till mig, så fortsätt göra det så jag kan reposta dem. Sharing is caring! Och ännu en gång, tack för era fina ord om detta samarbetet. Jag får fortfarande höra av människor jag träffar ute på stan, events och vänners bekanta att det är ett samarbete som är mitt i prick. Det gläder mig något oerhört.

Kram på er,
 

31

4 svar till “Joanna Swica x Frankenstorm 2”

  1. Men Halloj! Vilket Kostym i mörkgrönt(?) eller i svart. Var kommer skönheten ifrån?
    Är i desperat behov av en examenskostym till Januari.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *