Joanna Swica x Pro Bono Podden

Hur börjar man en grå och regnig måndag bäst? Det ska jag berätta för er – man lyssnar på PRO BONO podden som Lofsan har dragit igång där jag får äran att gästa premiäravsnittet. Hur kul?  Podden är ett samarbete med Reebok Nordics och är en helt ny podcast om träning och hälsa med Lovisa (Lofsan). I Pro Bono kommer Lovisa varannan vecka intervjua olika spännande, starka personer om deras träning, kost och syn på hälsa. Namnet ”Pro Bono” (latin: ”för den goda sakens skull”) syftar till poddens ambition att ge intressanta och viktiga ingångar och nycklar till ett starkt, hälsosamt och hållbart liv.

Jag hoppas ni gillar veckans avsnitt, det handlar mycket om min drivkraft, utseendefixering, olyckan i somras samt prestation och att våga vara sig själv. Vi snackar bland annat om irriterande människor på träning, att tävla mot andra människor och känna press när man är en offentlig träningsprofil.

In och lyssna med er nu! Finns här!

0

0 svar till “Joanna Swica x Pro Bono Podden”

 1. Hej Joanna! Vill bara säga att du är en otroligt stor inspirationskälla när det kommer till träning; du bidrar inte till hets utan skriver om det på ett okomplicerat sätt och så ska det vara. Jag tränar själv cirka fem gånger i veckan (styrka, löpning och cykling) och då är det extra roligt att följa dig då du tränar ungefär samma. I sommar hoppas jag kunna genomföra mitt första olympiska triathlon, även där är du en stor inspiration.
  Det är väldigt uppskattat när du skriver ut dina styrkepass eftersom fantasin ibland sviker och det blir svårt att sätta ihop roliga pass själv.
  Tack för att du är en grym förebild, fortsätt med det!! Ps. Snygg som attan är du också.
  Kram från Ebba 22 år

  • Hej Ebba! WOW vad glad jag blir, tack så hemskt mycket för din fina kommentar. Vad roligt att jag kan inspirera och vet du…håll utkik imorgon för då kommer ett riktigt roligt pass! 🙂
   Kul med olympiskt! Det är så roligt, du måste uppdatera hur det går. Ser framemot det. Stor kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *