,

JOANNA TESTAR: SAMSUNG GALAXY Z FLIP4 & BONNIER NEWS FILMAR PÅ KONTORET

I samarbete med Samsung

För ca 8 år sedan bytte jag från till Samsung. Det är helt sjukt nu när jag tänker efter, nästan hela mitt vuxna liv har jag använt mig av Samsung och inte en enda gång har jag funderat på att lämna Samsung. Och som det känns nu så krävs det väldigt mycket för att jag skulle göra ett sådant move. Men jag är ju så pass införstådd och ärlig att jag också vet att man aldrig ska säga aldrig, men om jag har varit trogen Samsung i 8 år så tror jag att vår kärlekshistoria kommer fortsätta ett bra tag till, speciellt när deras produkter utvecklas som de gör. För det är just det, anledningen till att jag stannar är inte för att jag är envis och ska ha en viss produkt “bara för att”. Nej, det handlar om produkterna. För varje telefon så ökar nivån flera hack. Kvaliteten, användarvänligheten och designen förbättras och slipas på i varje släpp och jag kan tydligt se skillnader på bara 1-2 år.

Idag har jag tre (nej, men jag vet – det är lite löjligt faktiskt) Samsung Galaxy telefoner som jag använder. Det är min älskade Note 10 Plus som jag har haft i snart 3 år. Den har halvt sprucken skärm, snart fullt 500 GB minne och något slö på grund av allt den har använts till. Men den funkar ypperligt och är min backup-telefon. Den får alltid hänga med och då den är kopplad till allt så är det väldigt skönt att ha den som en backup. Sen har jag min Samsung S22 Ultra. Herregud, här snackar kvalité. 99% av mina reels filmas med denna telefonen och det är min content-telefon och även min primära telefon. Sen har vi min nya telefon, den som vi ska rikta fokus på: Samsung Galaxy Z Flip4. Jag säger som såhär, välkommen till contentfamiljen. Den kommer att få ersätta min Note 10:a på sikt.

För det är precis vad Flip4 är, en content-telefon som tillåter en att flexa loss med alla sina kamerafunktioner så som Nightography (förbättrat nattläge), selfies i frontcam där man inte behöver öppna telefonen, bild-i-bild funktion, flip-funktion som underlättar när man inte har någon som kan hjälpa en att fota/filma. Då ställer man helt enkelt upp den och låter telefonen sköta resten. Det är din kollega helt enkelt. Splitskärm är också en grym funktion, jag enkelt dela skärmen i två och därmed ha exempelvis kalender och mail i en och samma skärm. När det kommer till kameran så tycker jag inte den slår S22 Ultra MEN den är så pass bra (12 mp samt 10 mp selfiekamera) att jag utan problem kan filma krispiga reels och ta bilder som håller hög kvalité i mina kanaler. 

Flip4 har förbättrad batterilängd, den ryms enkelt i handflatan i stängt länge men har en skärm som S22:an i öppet läge. Tillsammans med Galaxy Buds2 Pro och Galaxy Watch får man ett komplett ekosystem av ljud, bild och trådlös kommunikation. 

Det har, eller nej, det ÄR otroligt roligt att jobba tillsammans med Samsung och jag är oerhört stolt och glad över vårt långa samarbete tillsammans. Samsung Galaxy Z Flip4 kampanjen må lida mot sitt slut, men jag och Louise kommer fortsätta att använda Samsung med glädje. Och förhoppningsvis så vill Samsung jobba tillsammans igen, och vem vet vad hittar på härnäst.

Minns ni var hemliga filminspelning? Det var Bonnier News och Samsung som hängde med oss en dag på kontoret. Se filmen här

Är du nyfiken på Samsung? Då tycker jag att du ska besöka din närmsta återförsäljare av Samsung eller besöka deras hemsida alt Flagship butik på Kungsgatan i Stockholm. Kläm och känn, fråga allt du kan komma på.

Tack för fint samarbete Samsung, vi ses (hoppas jag) snart igen!

22

8 svar till “JOANNA TESTAR: SAMSUNG GALAXY Z FLIP4 & BONNIER NEWS FILMAR PÅ KONTORET”

  1. Det är så väldigt intressant samarbete det här och kul du skriver om det. Jag har länge varit nyfiken på Samsung men av bekvämlighet pga ekosystem osv använt iOS. Men så ser jag ju ditt content, dina foton, dina reels och de är något helt annat, helt klart. Och så det där med fliptelefon… mumma! Så tack för det här… fick igång tankarna direkt.

  2. Alltid snygga och proffsiga samarbeten ??
    Jag ska till att byta telefon snart och blir sugen på att våga byta till Samsung då det, via dina samarbeten, är helt uppenbart att (bland annat) kamerakvaliteten är mycket bättre.
    Så vill egentligen bara tacka för grym inspiration ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *