JOANNA x KIA MOTORS

I stolt samarbete med Kia Motors

Glada nyheter! Jag fortsätter mitt samarbete med Kia Motors ytterligare ett år! Det är helt fantastiskt att jobba med Kia och jag är så otroligt stolt, glad och hedrad över att fortsätta ett tredje år tillsammans med dem.

Vårt samarbete börjar dessutom lite på ett nytt blad. då Kia uppdaterar sin logga och deras nya slogan ”Movement that inspires” sätter startskottet för året. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse.

Rörelse ligger till grund för människans utveckling och framsteg. Det är därför vi på Kia menar att rörelse inspirerar till nya idéer.

Jag kunde inte hålla med dem mer och det är precis det jag vill förmedla med min träning. Jag vill inspirera till rörelse, till att vilja röra sig framåt och utmana sig själv. Att våga ta för sig och vara stolt över sig själv och det man gör.

Jag är oerhört stolt över vårt samarbete och jag ser framemot vårt kommande år tillsammans.

37

3 svar till “JOANNA x KIA MOTORS”

  1. Är äntligen på biljakt & kom att tänka på att du hyllade bilen du använde när du flyttade väldigt mycket i dina stories på Instagram. Vilken modell är det av Kias bilar? Tänker att jag måste ta en närmre titt på den då jag är ute efter en bil med bra packvolym & mycket körglädje 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *