Joanna x Reebok Nordics


Ikväll drar shoppingkvällen jag “hostar” tillsammans med Reebok Nordics och Stadium. Det är SÅ roligt att få fronta detta tillsammans med Reebok. Jag går in på mitt tredje år tillsammans med dem och i år kommer jag även göra en del jobb för Stadium vilket såklart är oerhört roligt då jag verkligen gillar den butiken och är den jag främst vänder mig till när jag ska handla något för sport/outdoor.

Ni bad mig plocka ut tre favoriter för kvällen vilket jag såklart gärna gör. Håll utkik på min instastory under dagen, för där kommer jag släppa länken som bjuder in till shoppingkvällen samt kaaaanske släppa något annat roligt. 🙂

Favorit 1:

Dessa tightsen (från LUX-serien som jag älskar) är så oerhört snygga på. Ett stort plus för den höga midjan, tighta passform och platta sömmar som inte ger skav. Tightsen finns här och jag rekommenderar att ta en storlek mindre än vanligt.

Favorit 2:

Inte så förvånande kanske att jackan hänger med som favorit. Den är så jädra cool att jag knappt vill använda den som träningsplagg utan ser mig själv glida omkring i den i vår med en sjysst tränings-bh med detaljer under.  Jackan finns här och jag bär en M på bilden.

Favorit 3:

Jag kommer aldrig någonsin göra mig av med denna sporttoppen. Den är perfekt. Snygg rygg, bra stöd för bröna och sitter som en smäck. Stort plus att den är ordentligt tilltagen ner mot magen och att man även kan ha den om en croptop. Den finns här och jag har M i den.

Vi “ses” ikväll!

0

0 svar till “Joanna x Reebok Nordics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *