Julaftonslöpning & nedkopplad juldag.

Har legat på soffan och slötittat på 2-3 filmer hela dagen idag och haft mobilen långt ifrån mig. Tittar bara in och säger hej för att dela med mig av min oerhört härliga löprunda igår samt att hälsa er god fortsättning på julhelgen. Ska fortsätta myset med att dra med min systerdotter, Calle samt mina föräldrar på en latare middag på Pizzeria Regement och sen se Solsidan på bio. Det blir inte mer action än såhär.

Passar på att vara ordentligt ledig imorgon också innan det drar igång igen. Ska softa, låta mina sociala medier vila lite samt bara ta dagen som den kommer. Kanske tar samma löprunda som igår om jag får feeling också. Den var rätt skön. Sprang 14 km i tre block. Började med 5 km i 6.00 tempo och växlade sedan upp till 5.30 mellan 5 – 9 km där jag ökade till 4.50 tempo vid varje km och höll det i ca 40 sek innan jag gick tillbaka till 5.30. Resterande 5 km höll jag 5.50.

Ska väcka Calle nu. Det är ett slitet gäng här hemma idag. Satt uppe till två i natt och snackade ikapp samt pimplade rödpang med mina föräldrar. Känns lite på dagsformen idag om man säger så. Huh. Puss!

9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *