Kaffe och choklad 17:26

Hej admindag! Började med att skriva uppdateringar åt ett gäng pt-kunder samt ha videomöten med 2 kunder. Jag erbjuder, för er som inte vet, personlig coaching och har ett par stycken som har kört veckomöten via Zoom under 5 månaders tid nu. Det är oerhört roligt att följa deras utveckling, från när det är som mörkast till glädjen när mål har nåtts. En kund, har under dessa 5 månader sagt upp sig, vågat starta eget och har nu fått in 3 fasta kunder. Och allt började med att vi hade inledande coachsamtal om hur hon skulle bemöta sina negativa tankar som poppade upp under löpningen. Utvecklingen gick till att vi identifierade VAD det var som låg bakom och nu är hon egen. DET är häftigt. Och löpningen? Ja den rullar på som bara den.

Efter det har jag skiftat “företagshatt” och plöjt mail, skrivit briefs och bokat profiler åt kampanjer för Abrand Jeans som släpper ny kollektion. Nu när jag är klar att jobba med Kallt Ljus så går jag över och jobbar med Swica AB. Jag har 2 stora samarbetsförfrågningar inför 2021 som jag ska återkoppla på och förhoppningsvis så kan jag gå ut med ett av det snart.

Förutom detta så har jag tränat med min PT och fått ett mentalt breakdown för jag var så jävla frustrerad under träningen. Har även varit förbi KIA i Upplands Väsby samt chokladfikat med L.

Om en stund ska vi båda stänga igen våra datorer och gå en promenad. Vi skulle egentligen haft dejtnight med Louise och Alex idag men fick på grund av rådande omständigheter ställa in. Så vi gör onsdagsdejt hemma istället. Ett glas rött, lite mer choklad och ev hämtmat.

Imorgon börjar plugget. Tyvärr digitalt men det kommer gå bra det med. Läser 9-18 fram till söndag och är så taggad på att nörda ner mig ännu mer i kosten. 🙂

Hej på er!

80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *