Kaffeverket 08:56

Klockan börjar närma sig nio och det har börjat ljusnat utanför. Mathilda, som jag åt frukost med, gick precis till jobbet och kvar sitter jag. Jag gillar Kaffeverket. Det är bra service, goda mackor och fri påfyllning på kaffet. Sånt är viktigt. Inte som Saturnus där en bryggkaffe kostar 45 kr utan påfyllning. Så jävla bajsnödigt, blir orimligt provocerad.

Jag har börjat skissa på min årsresumé och inser att den inte kan skrivas idag. Inte nu. Behöver ett glas rött och en annan miljö för att hantera den. Så väljer att istället skriva detta inlägget samtidigt som jag bokar in möten för nästa år. Tänk att det är mindre än en månad kvar till 2020. Jag är så redo för ett nytt år och ser framemot att börja året i Åre.

Om en stund ska jag bege mig bort till Söder för att spela in en grej om öl tillsammans med Johan Grundén. Älskar det faktum att jag ska dricka öl 10:00 en tisdagsförmiddag. Därefter har jag lunchmöte med en PR-byrå samt fotografering av ett samarbete. Sen är dagen nästan slut och jag rundar av med en dejt.

Det rullar på. Dagarna försvinner och jag har bestämt mig för att köra på veckan ut med jobb och Musikhjälpen – går in i buren på torsdag (!) för att trappa ner nästa vecka igen. Jag vill vara ledig och kan man, så ska man. Nästa år kommer bli intensivt nog.

Men vet ni vad det bästa av allt är? Jag har hittat en lägenhet jag vill köpa. Trodde hoppet var ute där ett tag. Men så dök den upp och nu terroriserar jag mäklaren. Men med min tur så kan jag redan nu ställa in mig på att den kommer bli såld för en fantasisumma. Cynisk, jag? Ha. Kolla på mina senaste månader and come again.

Dags för påfyllning, vi hörs!55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *