,

Kaftaner och neonljus.

Såhär såg jag ut igår när vi strosade omkring på marknaden på Kowloon-sidan. Jag har fått en dille på kaftaner och märker hur jag ofta klär mig lager på lager. Jag köpte en längre svart tunika i Shanghai för 2 år sedan med ljusrosa och beige futuriska mönster som jag har börjat använda först nu med exempelvis jeans. Ibland lönar det sig att köpa något och låta det “mogna” till sig i garderoben.

 Just denna kaftanen är från Ottod´ame och det är även därifrån min snygga orangea blus är ifrån samt kjolen jag hade på mig i lördags.

Just nu känner jag bara att jag vill packa ner min cykel, en drös med outfits och dra hit igen för att ta en massa coola foton. Hur coolt hade det inte varit med in actionbild när man kommer cyklandes mitt i gatan med neonskyltarna bakom sig. Eller springa längs gatorna en tidig morgon när det ryker ur ventilationshålen längs väggarna och taxichaufförerna står lutandes mot sina färggladabilar och röker.

Ja, jag hade inte haft något emot att vara fotomodell i mitt nästa liv. Minus dieten då. Eller nä, hellre en bra avlönad resebloggare med obegränsat med flygpoäng.

Drömmarnas dröm.

Nåväl, det var dagens ytliga bekännelse, det var gött. Nu boardar vi snart. Hej!

14

2 svar till “Kaftaner och neonljus.”

  1. So freakin’ fab! Känns som ett vinnande koncept med actionbilder från löpning och cyklingen med Hong Kong som bakgrund. Eller bara outfitbilder som dessa. Succé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *