, ,

Kanske är hösten min favoritårstid ändå

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.

Stickad kofta (Finns här) // Stickad kjol (Finns här)

Mycket snack om hösten just nu, jag hör det från alla håll. Om att det är en nystart, en tid där kreativitet föds, men framförallt – perfekt för att uppdatera sin garderob och boosta sin stil. Så är det för mig. Jag lever ut. Lager på lager. Färger. Kontraster. Det finns inget som inte matchas och det är som att den stickade sektionen fylls upp lika snabbt som någon hinner föreslå rödvin och tända ljus.

Jag har alltid sett mig som en sommarperson. Jag älskar sommaren, speciellt svensk sommar, och njuter av ljumma kvällar och ljusa nätter. Men det är något med hösten som tar tag i mig. Som ruskar om mig och jag börjar om. Denna hösten har omstarten varit mer påtaglig än någonsin. Kanske är det därför hösten har kommit att betyda så mycket för mig. Kanske därför jag reagerade lite extra när jag läste mina ord från förr.

Den 6 juli 2015 postade jag ett inlägg innehållandes denna texten under #swicapredikar på IG. Jag kom över den i morse när jag letade efter ett inlägg som jag skrev gällande ett annat ämne. Det har gått ett par år nu och mycket har hänt. Jag har älskat och blivit älskad. Nu är här igen. Jag har ändrats, jag har växt och är tillfreds med vad livet ger. Men vad som inte har ändrats, vad som fortfarande består, är dessa orden.

Till alla mina singelsystrar där ute i vårt avlånga land. Till alla er som en gång har älskat, drömmer om att få älska och bli älskade tillbaka, framförallt till er som tvivlar på att drömmen ska bli verklighet. Till alla er, fantastiska tjejer, som känner en inre stress över livet, för att kärleken just nu har lämnat ett tomrum i ert liv. Till alla er – håll ut och på vägen dit: ha kul, nöj er aldrig, kräv respekt och ha alltid med er att en kille som inte väljer samt visar att du är hans prioritering samt glädje i livet får snällt ta ett steg åt sidan, för du förtjänar det allra bästa. Efter 2 år som singel lärde jag mig mer om mig själv och exakt ville ha för att fungera i en relation. Det var år av prioriteringar där jag gick först, äventyr och uppenbarelser som gjorde mig till en så mycket starkare person än jag en gång var. Och ja, det fanns stunder efter helt hopplösa dejter där jag ifrågasatte hela människans existens och förberedde mig för ett liv ensam med några hantlar och en elak katt.”

Så till alla er som tvivlar och längtar så starkt efter att bli älskade och älska. Det kommer, och när det gör det – sänk garden och tillåt er att känna. Till dess, lev och fortsätt lev, genom allt. ❤️


Jag ömsar skinn likt bladen på träden skiftar färger.

Men vad som består är orden ovan.

64

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *