,

KIA FJÄLLVECKA I ÅRE

Samarbete med Kia

Det börjar närma sig Fjällvecka i Åre igen. Kanske en av årets roligaste veckor. Ni som har följt mig ett tag vet att jag brukar springa 45K och 27K samt hålla event tillsammans med Kia. Förra året körde jag båda tävlingarna under veckan men denna veckan kommer det tyvärr bara bli 27K då jag måste åka ner till Stockholm igen på grund av operation. Men jag hänger inte läpp för det, jag får ju ihop ett par dagar däruppe och 27K är minst lika bra som 45K.

I samarbete med Kia så har jag en riktigt rolig tävling på Instagram (klicka här) mellan 31 maj och 4 juni där du kan vinna en startplats till valfritt lopp under Kia Fjällmaraton-veckan i Åre som är ett helt fantastisk löparäventyr med 8 lopp under 8 dagar med start 27e juli. MEN! Förutom detta vinner du ett löpupplägg av mig inför detta. Det går bra att tävla för dig själv eller någon annan som du tror kanske vill vinna detta eller om du vill ge bort coachingen till någon som du tror behöver lite extra pepp. Du tävlar genom att följa mig och motivera vad som lockar dig att åka upp till fjällveckan i sommar, motivera gärna vilket lopp du är extra nyfiken på utav  8K, 12K, 27K, Vertical K eller Kia Fjällmaraton 45K.

För mer info, läs posten.

Vi ses i Åre!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *