,

Kiruna

Tittar in och säger ett snabbt hej! Befinner mig i Kiruna på jobb och imorgon åker vi vidare upp till riksgränsen och Abisko. Det är magiskt här och tittar redan på datum när jag kan återvända hit privat.

Ni som bor här uppe…jag förstår nu whats all the fuss is about  ♡

0

0 svar till “Kiruna”

  1. Älskade Kirunafjällen ett av mina favoritställen på jorden (av dom jag besökt än iaf). Haft den goda smaken att hitta en sambo vars föräldrar har stuga upp i Riksgränsen så har haft turen att spendera en hel del tid där, få ställen som kan frambringa både ett sådan totalt lugn och samtidigt pumpande adrenalin. Tycker definitivt du ska åka dit privat, finns så mycket häftigt att göra. Löpning i princip överallt, fjällmaratonet Bamm, våfflor i låktatjåkko fjällstation(både vinter och sommartid), skidåkning i maj eller toppturer med magiska vyer. Skulle kunna fortsätta med tips i oändligheten, hoppas du får en magisk vistelse där uppe!

    • Hej Fanny!

      Alltså ja, ja…JA!

      Är just nu i Abisko och detta är helt sjukt hur vackert här är. Måste sätta mig ner och kika på när jag kan åka tillbaka. Tack för tips, då vet jag vem jag kan maila om jag behöver fler 🙂 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *