,

Klädbonanza, egentid och fredagsaw.

Kofta Saint Tropez, jeans Levis, skor Chloé, tröja julklapp från Jessica och örhängen från Dublin.

MEN YES, då vart det fredag och jag checkade ut för några minuter sedan. Sitter dock kvar en stund för att bland annat skriva detta och sammanställa lite mail som ska iväg i min egna bizznizz. Jag gillar när det är helt tomt på kontoret, eller nåja, så tomt som det kan bli. Då jag jobbar på en larmcentral så blir det aldrig tomt här då vi har bemanning 24/7. Det blir dock väldigt tomt på min våning då jag sitter på “admin-hyllan” och här jobbar alla vanliga kontorstider. Jag finner något sorts lugn när det är helt knäpptyst. Samma sak gäller på morgonen, det är en oslagbar känsla att komma in riktigt riktigt tidigt på kontoret, tända i taket och sätta på kaffet samtidigt som man efter en timme börjar höra hur en efter en sakta trillar in.

Kanske därför jag tycker om att jobba hemifrån då och då. Jag kan riktigt längta efter att sitta helt tyst (mja, förutom telefonsamtal då) en hel dag och bara knappa. Ibland går jag ner till cafet nedanför mig på hörnet och beställer in en soppa och jobbar en timme över lunchen för miljöombytet, men är fortfarande lika tyst. Det är befriande på något sätt. Jag tror det har att göra med att jag är en väldigt social person som pratar mycket, gillar att integrera och uttrycka mig men har samtidigt en väldigt introvert sida och ett stort behov av egentid. Och den egentiden kan man tanka upp genom att exempelvis jobba hemifrån då och då, komma in tidigt eller åka hem sent från kontoret eller bara som jag gör ibland: ber min kille att inte prata med mig på 1-2 timmar och stänger in mig i sovrummet med serier.

Så vad händer ikväll? Jag ska alldeles strax möta upp Anna vid Slussen. Ska snabbt in om H&M för att leta efter ett par spexiga strumpbyxor imorgon inför Alexandras “Release your inner godess” – fest. Har 3 outfits att välja mellan, blir ett sista minuten val imorgon om man säger så. Allt beror på humöret. Som alltid. Ha! Sen efter det ska vi gå och ta oss ett välbehövligt glas vin på Ljungrens och käka middag. Har löpning med min löpgrupp imorgon vid 08:00 så blir ingen sen kväll.

Bjuder på en outfitbild från igår när jag ändå är igång. Drog upp om Mildh PR efter jobbet och rekade lite vårinspiration innan jag drog iväg och sprang mitt pass. Kontrasterna på gårdagen alltså. Började dagen med ett tidigt frukostmöte på Pom & Flora med att diskutera denna bloggens framtid. Sen jobbade jag på hela dagen och pratade så mycket bärgning och trafikolyckor att det snurrade i huvudet. Därefter glam på Mildh PR för att avsluta med svettfest på SATS. Älskar kontraster för livet är aldrig tråkigt. Och innan ni tänker att “livet kan inte alltid vara rooooligt Joanna” – please, det behöver heller inte vara tråkigt.

Oj, nu måste jag dra om jag inte ska bli sen, ni som känner mig väl vet vad jag tycker om att vara sen. Puss!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *