,

Klädsel inför Way Out West

Jag fick en fråga av en tjej på Instagram om vad man ska ha på sig på Way Out West och tänkte att jag gör det till ett eget inlägg. Vad packar man egentligen? Vad ska man tänka på? Vad är en accepterad festivalklädsel? Vill ni verkligen veta det?

Precis vad fasiken du vill.

Vill du leva ut dina hemliga längtan om kroppsmålningar, minimala shorts och nipplecovers – gör det. Vill du köra ett par jeansshorts och en vit tisha – gör då det. Känner du för att ha på dig precis det du brukar ha, för det är den look som du känner dig mest bekväm i – go for it. Det finns faktiskt inga rätt eller fel.

Jag har satt ihop lite alternativ på skor och outfits som man kan ha som inspiration, men som sagt, man kan ha på sig vad som helst. Det viktigaste att du tycker du själv ser smashing ut. Vilket du gör om du är bekväm i din outfit.

Jag körde på blommigt tema förra året då jag var där tillsammans med Interflora (läs om min festivalupplevelse här, här och här) och kommer förmodligen köra på det i år med då jag åker med dem igen. Jag tycker det är snyggt med ett par grövre boots och känner mig väldigt bekväm i det. Jag adderar accessoarer så som hatt, keps och smycken. Ett annat plagg som jag gillar väldigt mycket på festivaler är jeansshorts som man kan ha till så mycket. I år har jag en lång svart klänning med prickar som man kan knäppa upp hela vägen. Den tänkte jag matcha med mina jeansshorts och en enkel sporttopp. Våga mixa och matcha!

Nu ska det förmodligen regna hela helgen vilket sabbar lite av mina outfitplaner. Så det blir att köra på regnjacka och gummistövlar om det det skulle vara riktigt lerigt i Slottskogen. Det är riktigt snyggt med exemplevis ett par jeanshorts, jeansskjorta och ett läderskärp. Jag gillar Rains som gör regnjackor i olika färger (klick!) och sen har Nelly en del bra alternativ med (klick!).

Vi ses på WOW, jag är beyond pepp! Hej!

0

0 svar till “Klädsel inför Way Out West”

  1. Wow (hehe)! Ett helt inlägg, tack snälla ❤️ Prognosen gör det hela lite klurigt minst sagt ? Blås inte bort idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *