, ,

KONTORSDAG

Igår körde jag en klassisk “uniform” för en dag på kontoret. Enkelt, snyggt och bekvämt – utan att det blir slappt. Det var gårdagen, som mest bestod av admin och coachavstämningar på kontoret. Bara för att jag i en stor del om dagarna jobbar med träning så betyder det inte att jag glider omkring i träningskläder. Det gör jag om jag sitter hemma och jobbar eller de facto – coachar. Men annars så klär jag på mig ordentliga kläder. För mig är det dels ett intresse men framförallt – ett sätt att uttrycka mig. Och då vill jag inte se ut som att jag alltid är på väg till eller från träningen.

Så vad gjorde jag igår? Tränade och därefter kontorsadmin hela dagen fram tills 16:00, sen drog jag och fixade brynen på Rapide. Just ja, träffade vår nya kontorskollega som flyttar in den 1 november också, kul!

Kavaj hittar du här
Stickad tröja hittar du här
Jeans gamla, men du hittar liknande här
Glasögon hittar du här
Skor hittar du här

Och väskan är från Balenciaga och en present till mig själv från mig själv ♡

Nu är jag på väg till Hestra på Norrlandsgatan där Ebba Von Sydow har frukostevent. Därefter blir det kontorsjobb och sen ska jag plåta samarbete, Louise behövde fotograf och det är ju självklart man ställer upp. Ikväll kommer Malin på middag. Älskar hur mina arbetskontakter har gått över till att bli goda vänner. Ha en fin tisdag, hej!

23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *